Yardımseveradam
Hectopat
Bence ASUS ROG STRIX B550 F al çok yeni güncel bir anakart özellikleri de iyi. Biraz daha ekleyip e modelini de alabilirsin Wi-Fi ve Bluetooth özelliklisini alabilirsin.
Link atmışsımızda yine yazmıyor ki gen3 mü gen4 mü olduğuBen yine size bir link bırakayım. En azından siz de inceleyin.
![]()
MSI MAG B550 TOMAHAWK AMD AM4 DDR4 CF M.2 USB 3.2 Gen 2 HDMI ATX Gaming Motherboard
Powered by AMD Ryzen AM4 processors, the MSI MAG B550 TOMAHAWK inspired by the military armor design, tuned for better performance by Core boost, DDR4 Boost, Lightning M.2 with M.2 Shiedwww.msi.com
İlerde gamepad telefon gibi şeyler bağlamaz mısınız?Wi-Fi gerek yok direk ethernet portundan baglayacagım
Link atmışsımızda yine yazmıyor ki gen3 mü gen4 mü olduğu
Hangisi daha iyi segment? Ben senin yerimde olsam asusu alırdım bende onu alacağım zatende Bluetooth lu model mi düz model mi onda kararsızımBu arada Tomahawk ile ASUS ROG aynı segment anakartlar değil bikere
Bende yarın bunu alacağım. İyi yapmışsın hemde wifi modeli nerden aldın hangi site? Hayırlı olsunASUS ROG STRIX B550-F GAMING (Wi-Fi) 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 HDMI DP ATX Anakart
Bunu aldım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.