Faith34
Megapat
Daha fazla
Arkadaşlar, saat 9'dan beri düşünüyorum. TUF serisinin önceki sürümünde soğutma problemi varmış, koymuş olduğum link yeni sürüm mü eski sürüm mü anlayamadım.
ROG Strix Advanced Edition modeli hakkında da fazla bilgi bulamadım bu kadar indirimde olmasından acaba sorunlu bir kart mı diye düşünüyorum. Versus sitesinde karşılaştırma yaptığımda 5600XT'nin daha avantajlı olduğunu gördüm ama şöyle bir sıkıntı aynı modelin 2 adet değişik sürümü var O6G, T6G. bunlarda EVO, EVO OC diye ayrılıyor ama linklere baktığımda fotoğrafta OC olmayan model, başlıkta OC olarak yazılıyor yani anlayacağınız paranoyaklaşmaya başladım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
www.hepsiburada.com
www.itopya.com
ROG Strix Advanced Edition modeli hakkında da fazla bilgi bulamadım bu kadar indirimde olmasından acaba sorunlu bir kart mı diye düşünüyorum. Versus sitesinde karşılaştırma yaptığımda 5600XT'nin daha avantajlı olduğunu gördüm ama şöyle bir sıkıntı aynı modelin 2 adet değişik sürümü var O6G, T6G. bunlarda EVO, EVO OC diye ayrılıyor ama linklere baktığımda fotoğrafta OC olmayan model, başlıkta OC olarak yazılıyor yani anlayacağınız paranoyaklaşmaya başladım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 Gaming Advanced Edition 6GB Fiyatı
Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 Gaming Advanced Edition 6GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
ASUS TUF 3 Radeon RX 5600 XT OC EVO 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
ASUS TUF 3 Radeon RX 5600 XT OC EVO 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF-3-RX5600XT-O6G-EVO ITOPYA'da.
Son düzenleme: