ASUS ROG Strix GeForce RTX 2060 Gaming Advanced Edition vs ASUS TUF Radeon RX 5600XT EVO GAMING

Faith34

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, saat 9'dan beri düşünüyorum. TUF serisinin önceki sürümünde soğutma problemi varmış, koymuş olduğum link yeni sürüm mü eski sürüm mü anlayamadım.
ROG Strix Advanced Edition modeli hakkında da fazla bilgi bulamadım bu kadar indirimde olmasından acaba sorunlu bir kart mı diye düşünüyorum. Versus sitesinde karşılaştırma yaptığımda 5600XT'nin daha avantajlı olduğunu gördüm ama şöyle bir sıkıntı aynı modelin 2 adet değişik sürümü var O6G, T6G. bunlarda EVO, EVO OC diye ayrılıyor ama linklere baktığımda fotoğrafta OC olmayan model, başlıkta OC olarak yazılıyor yani anlayacağınız paranoyaklaşmaya başladım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleme:
Asus Tuf serisinde sonunda EVO ibaresi bulunan modeller yenilenmiş herhangi bir ısınma sorunu olmayan kartlardır, bende de TUF 5700XT Evo var ve hiç sorun çekmiyorum. Bana görede 5600XT 2060'a göre daha performanslı. 2060'da RTX desteği var ama 2060'ın desteği Mercedeste peynir ekmek yemek gibi bişey yani çok güçlü bir destek değil. Sizin yerinizde olsam tercihimi 5600XT'den yana kullanırdım. Bazıları driver sorunları falan diyor AMD tarafı için lakin ben driver sorunlarının çözüldüğünü düşünüyorum artık.

Advanced Edition nedir tam bilmiyorum fakat bu fiyata RTX 2060 bedava gibi bir şey.
O fiyat bedavaysa bu fiyat eksilerde sanırım. :D

O parayı onlara vermek yerine ;
Biraz bütçe arttırıp

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı