Sıcaklık dereceleri ne hocam oynadığınız oyunlarda.Rog Strix 5700 XT'yi 2 aydır kullanıyorum. Sorunsuz durumda şuan. Tavsiye ederim.
Sıcaklık dereceleri ne hocam oynadığınız oyunlarda.Rog Strix 5700 XT'yi 2 aydır kullanıyorum. Sorunsuz durumda şuan. Tavsiye ederim.
Ben muadili olarak önermek istesem 2070 veyahus Superini önerirdim ancak o yeterli olur kanımca. Kartın düzgünlüğü konusunda garanti ver bundan sonra kart ile ilgili bir sorun olmazsa forumu bırakacam. Açılırsa sen bırakırsın kabul mü?@PhemiusTR yahu hocam, ne 2060'ı ya? Bir şey söylenir de, ceza yemek istemiyorum boşuna. Ne demek sıkıntı verme ihtimali çok yüksek? 1-2 kişiye göre mi ihtimal veriyorsunuz? Kart ve sistem düzgünse, sıkıntı olmaz. Şunu anlayın artık anlayın.
Sıcaklık dereceleri ne hocam oynadığınız oyunlarda.
Standart AMD fanı tezleri, çok ciddiye almıyorum sizin gibileri yürek ister zaten dediğim şeyi yapmakİyi ama, o sorunlar kartla alakalı değil, sürücüyle alakalı, bu bir. AMD ekran kartı kullanıyorum, sistemime bak, sağlam sistem topladım sorun yaşamadım bu iki. Her an her ekran kartı sıkıntı çıkarabilir, Nvidia dahil bu üç. Senin gibi biri yüzünden forumu bırakacak değilim, bu dört. Sorunlar güncellemelerle düzelebilecek sorunlar bu beş. Alınan Wattman hataları hata değil, uyarı, bu altı. Fanboyluğu bırak, bu yedi.
Hacım bende epic adlı sisteme Asus ROG STRİX RX 5700 takıp almak istiyorum (bakın RX 5700 XT değil sadece RX 5700).Ancak sitede alınır mı? diye aradığım zaman sadece Asus ROG STRİX RX 5700 XT modelleri çıkıyor karşıma.Siz bu konuda ne dersiniz? Asus ROG STRİX RX 5700 alınır mı?Kesinlikle. Güldüm ama beğenmiyorum bile.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.