ASUS ROG STRIX ve STRIX Scar arasındaki fark nedir?

@TAMİRATÖR kardo USB yi görmüyo ya görüyo da yükleme ekranında görmüyo sen bi ayardan bahsetmiştin uğraştım diye ne o bana da söylesene Windows yükleyemiyorum

@TAMİRATÖR kardo USB'yi görmüyor ya görüyor da yükleme ekranında görmüyor sen bir ayardan bahsetmiştin uğraştım diye ne o bana da söylesene Windows yükleyemiyorum.

BIOS ayarlarindada sürücü görünmüyor degil mi?

@TAMİRATÖR kardo USB yi görmüyo ya görüyo da yükleme ekranında görmüyo sen bi ayardan bahsetmiştin uğraştım diye ne o bana da söylesene Windows yükleyemiyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sen Windows 10 mu kurdun kardo

@TAMİRATÖR yaptım gene olmadı boot menüde yüklemede USB belleği görmüyo bi türlü USB portlarda görüyo ama

@TAMİRATÖR bende ki durum bu değil ya benim Windows’u yükleyeceğim USB yi görmüyo boot menü de benim USB de mi sorun var acaba

Son düzenleme:
Sen Windows 10 mu kurdun kardo.

@TAMİRATÖR yaptım gene olmadı boot menüde yüklemede USB belleği görmüyor bir türlü USB portlarda görüyor ama.

Win 11Pro kurdum ben seninki benimki ile ayni biraz daha arastir eminim bulursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı