ASUS ROG Zephyrus G14 RTX 3050 alınır mı?

Hocam laptoptan nasıl, memnun musunuz?
Ben de MacBook ile G14 RTX3050 arasındayım.
Hem yazılım için hem de birkaç oyun oynamak için sizce hangisini tercih etmeliyim?
Taşınabilirlik ve pil benim için önemli olduğu için G14'ten başka oyuncu bilgisayarı düşünmüyorum.

Merhaba hocam, G15 aldım RTX3060 modelini cihaz çok ısınmasada sanırım kasa malzemesinden dolayı biraz fazla hissettiriyor oyunlarda onun harici gayet memnunum ben arada oyunda oynarım diyorsanız ASUS'u tercih etmenizi öneririm.
 
Hocam laptoptan nasıl, memnun musunuz?
Ben de MacBook ile g14 rtx3050 arasındayım
Hem yazılım için hem de birkaç oyun oynamak için sizce hangisini tercih etmeliyim?
Taşınabilirlik ve pil benim için önemli olduğu için g14 ten başka oyuncu bilgisayarı düşünmüyorum.
Laptop 10 numara, MacBook ile pek bir oyun oynayamazsınız. Yerinizde olsam G14 veya benzeri bir model alırdım.
 
Laptop 10 numara, MacBook ile pek bir oyun oynayamazsınız. Yerinizde olsam G14 veya benzeri bir model alırdım.
Siz kullanıyor musunuz?

Merhaba. Ürün 1.6kg ve 14inç. Daha önce başka laptop kullanmadığım için 15.6'ya göre kıyaslama yapamayacağım(daha önce konsol oyuncusuydum hep 24inç monitörde oynadım o halde 14inç hiç sırıtmadı) ancak ürünün kompakt oluşu en favori özelliği benim için. Film, dizi, canlı spor müsabakaları izlemekte keyifli. Altı açık bir laptop standı aldım 100TL'ye ve sıcaklıklarımı 5-6 derece düşürdü. Ürünün ince olduğunu da ekleyerek Forza Horizon 5'te CPU 70, GPU 73 derecelerde.
God of War ve RDR2'de ise 80 derece işlemci 82 dereceler ekran kartı oluyor. Ürünün işlemcisi metal sıvı soğutma kullanıyor bu sebeple işlemci sıcaklıkları ekran kartından düşük. Turbo Boost denilen işlemci gücünü olduğundan fazlaya zorlayan özelliğide kapalı kullanıyorum. Eğer açarsanız işlemci 85 civarına gelir ki normaldir ama ben GoW ve RDR2 de bile Turbo Boost'un gücüne gerek duymadım yüksek ayarlarda akıcı oynadım. Oyun oynamazken ise 45-50'lerde geziyor. Ürünün pili de günlük işlerde 8 ila 10 saaat arası değişiyor. Ben YBS öğrencisiyim VS Code vb yazılım programları ve oyun için aldım çok memnunum ve kesinlikle öneriyorum. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Biraz daha detay verebilir misiniz hafif ve ince olmasından dolayı malzeme kalitesi önem arz ediyor malzemesi nasıl hangi bileşen kullanılmış? bellek ve hafıza yükseltmesi yapılabiliyor mu? Siz aldığınızda fiyatı ne kadardı? Bir de internette 3050'li modelin performans testlerini bulamadım ekran kartı kaç watt performansı nasıl? Cevaplarsanız çok sevinirim 😊
 

Yeni konular

Geri
Yukarı