ASUS ROG Zephyrus G15 alınır mı?

Bütçe
15000-18000 TL
Yurt dışı imkanı varsa GP66 alınmaz bana kalırsa. GE66 gayet güzel ama Legion 5Pro ASUS ve MSI'nin birçok 3080NINDen üstün.

5 Pro fazla abartılıyor, Türkiye'deki servisi ilgisiz. Onu geçtim kasa açısından da bir GP değil. Sırf ekran için mi övüyorsunuz?

5 Pro fazla abartılıyor, Türkiye'deki servisi ilgisiz. Onu geçtim kasa açısından da bir GP değil. Sırf ekran için mi övüyorsunuz?

Hocam kasa olarak plastik ama iyi plastik diye biliyorum ama bir GP gibi alüminyum değil keşke alimunyum en giriş seviyesi laptopta bile olsa.
Bir de MSI cihazlar pahalıysa Lenovo 7 bakabilirsiniz Intel modeli varsa ve Intel modelide 140Watt 3070 ise Intel modelini alın hocam sıf oyun için alıyorsanız. Not: Yazılımda hangi işlemci daha iyi bilmiyorum hocam.

Benim güvendiğim yabancı bir kanal var ondaki verilere dayanarak yorum yapıyorum. Teknik servis konusunu hiç bilmiyorum ama malum Türkiye. Soğutma olarak da gayet yeterli olduğunu düşünüyorum yapılan testleri incelediğimde ama siz ne dersiniz bilmiyorum. Ama tabiki de L5P mükemmel bir laptop değil. Ramleri o laptopa göre çok kalitesiz.

Benim güvendiğim yabancı bir kanal var ondaki verilere dayanarak yorum yapıyorum. Teknik servis konusunu hiç bilmiyorum ama malum Türkiye. Soğutma olarak da gayet yeterli olduğunu düşünüyorum yapılan testleri incelediğimde ama siz ne dersiniz bilmiyorum. Ama tabii ki de L5P mükemmel bir laptop değil. RAM'leri o laptopa göre çok kalitesiz.

Aynen öyle hocam, Türkiye'de sözde "Premium" garantiye satılıyor ama aradığında ulaşamıyorsun. Sorununu söyleyince çözmüyorlar. Soğutma evet güzel.

Hocam kasa olarak plastik ama iyi plastik diye biliyorum ama bir GP gibi alüminyum değil keşke alimunyum en giriş seviyesi laptopta bile olsa.
Bir de MSI cihazlar pahalıysa Lenovo 7 bakabilirsiniz Intel modeli varsa ve Intel modelide 140Watt 3070 ise Intel modelini alın hocam sıf oyun için alıyorsanız. Not: Yazılımda hangi işlemci daha iyi bilmiyorum hocam.

Hocam plastik plastiktir, kendi laptopumda da alüminyum hisli plastik var. İstediği kadar güzel hissetirsin sonuç olarak plastik.

Aynen öyle hocam, Türkiye'de sözde "Premium" garantiye satılıyor ama aradığında ulaşamıyorsun. Sorununu söyleyince çözmüyorlar. Soğutma evet güzel.

Hocam plastik plastiktir, kendi laptopumda da alüminyum hisli plastik var. İstediği kadar güzel hissetirsin sonuç olarak plastik.
Hocam plastik diye kötülüyoruz ama asus ve msi'nın birçok modeli (3070 ve 3080)maxp olmasına rağmen iyi soğuyamadığı için tam potansiyelini yansıtamıyor ve plastik dediğimiz legionun gerisinde kalıyor. Mesela bana çok komik geliyor yani.

Hocam plastik diye kötülüyoruz ama ASUS ve MSI'nın birçok modeli (3070 ve 3080)Max-P olmasına rağmen iyi soğuyamadığı için tam potansiyelini yansıtamıyor ve plastik dediğimiz Legion'un gerisinde kalıyor. Mesela bana çok komik geliyor yani.

Hangisi soğutamıyor hocam?

Hocam plastik diye kötülüyoruz ama ASUS ve MSI'nın birçok modeli (3070 ve 3080)Max-P olmasına rağmen iyi soğuyamadığı için tam potansiyelini yansıtamıyor ve plastik dediğimiz Legion'un gerisinde kalıyor. Mesela bana çok komik geliyor yani.

Hocam emin misiniz GP veya ge serisini geçtiğine Lenovo'nun?

@Radeon RX 5500M aynen hocam ama Lenovo'nun servisinden memnun kalan tanıdığım var bende MSI servisi kötü diye biliyorum ama şu kesinki Apple servisi iyi.

Hocam bende MSI kötü diyordum taa ki Lenovo'yu görene kadar. Beterin beteri varmış:D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı