ASUS ROG Zephyrus G15 alınır mı?

Adaptörün ve laptopun hafif olması benim için önemli çok fazla taşıyacağım çünkü. Ve çantaya atmak için 15.6 inç arıyorum. Asus tuf modeli ile benim alacağımın arasında 3-4k var çok fark değil. Ben hepsiburada'dan 27-28k lık 512gb ssd'li olanı alacağım. 1tb ssd'li olan 32k sanırım.
512gb SSD yetmeyecektir. Asusun SSD leri 6000/6000 oluyor o yüzden 1TB ssd li versiyonu önerriim.

Laptop hafif de adaptör değil.
Laptop 2,5-2.3 kilo civarı

Zephyrus 2.

Adaptörün ve laptopun hafif olması benim için önemli çok fazla taşıyacağım çünkü. Ve çantaya atmak için 15.6 inç arıyorum. Asus tuf modeli ile benim alacağımın arasında 3-4k var çok fark değil. Ben hepsiburada'dan 27-28k lık 512gb ssd'li olanı alacağım. 1tb ssd'li olan 32k sanırım.
Aynısını dün sipariş ettim. Artık göreceğiz alınıyormu alınmıyormu

Yarın gelecekmiş Hepsiburada'dan bildirim geldi. Windows yükleyebilirsem yaparım 😂

Bekliyorum yeşillendirirsin burayı artık :D

512gb SSD yetmeyecektir. Asusun SSD leri 6000/6000 oluyor o yüzden 1TB ssd li versiyonu önerriim.

Laptop hafif de adaptör değil.
Laptop 2,5-2.3 kilo civarı

Zephyrus 2.
Kendim 1tb sad alır takarım böylece 1,5tb olur dedim de. Samsung evo 3600/3000 ssd'sini takınca hemen hemen aynu fiyata geliyor. İçindeki ssd'nin böyle hızlı olduğunu bilmiyordum

Bekliyorum yeşillendirirsin burayı artık :D

Kendim 1tb sad alır takarım böylece 1,5tb olur dedim de. Samsung evo 3600/3000 ssd'sini takınca hemen hemen aynu fiyata geliyor. İçindeki ssd'nin böyle hızlı olduğunu bilmiyordum
Bende olacak iyi olduğunu bilmiyordum 29000 bine 1tb versiyon vardı alamadım sonra 512gb aldım. 512gb ın hızı kadar değil Samsung kadar. Umarım strix g15 almadığıma pişman olmam.

İçindeki ssd'nin böyle hızlı olduğunu bilmiyordum
Bu gibi premium ürünlerin her şeyi premium oluyor. Bendeki omende bile 7000/6000 SSD var 1TB

Bende olacak iyi olduğunu bilmiyordum 29000 bine 1tb versiyon vardı alamadım sonra 512gb aldım. 512gb ın hızı kadar değil Samsung kadar. Umarım strix g15 almadığıma pişman olmam.
512 nin hızı düşük olabilir. Test edersiniz.

Aynı leptop dün elime ulaştı. Benzer leptoplara kıyasla hafif baya, diz üstünde kulanımda rahatsız etmedi beni.
Leptop biraz sıcak çalışıyor özellikle prize takılı olduğu zaman, burada sıcaktan kastım kasa ve klavye sıcak oluyor çok rahat hissediyorsun kasanın 40-50 derecelerde olduğunu. İşlemci sıcaklığı 50-60 arasındayken bu kadar ısınıyor kasa. Aliminyum gövdeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben.

İşlemci zaman zaman 95 derecelere çıkıyor yük altında bu gibi ince ve kompakt bir leptop için normal diye düşünüyorum. Ben Turboboostu kapattım açıkçası zaten işlemci kullanacak bir şey yapmıyorum. 87 derecede sabit kalıyor işlemci Elden Ring gibi işlemci sömüren bir oyunda Fps'de de bir değişim olmadı açıkçası.

Pil çok rahaat 5 saat üzerini görüyor gerekli ayarları yaptıktan sonra.

Malzeme kalitesi de üst seviyede özellikle Touchpadinin çok beğendim şu ana kadar kullandığımın en iyisi diyebilirim.

Edit: Type C ile de şarj edebiliyorsun leptobu ben Apple'ın 96w'lık Adaptörünü aldım okula gidip gelirken kullanmak için Tuğla gibi adaptörü okula götürmek pek de mantıklı değil. Asusun kendi Type-C adaptörü de var ama Apple'ınki daha çok içime sindi boyut ve taşınabilirlik açısından. Tek eksisi yanında kabloyu da ekstra alman gerekiyor 100w destekleyen Type-C kablolar da ucuz değil açıkçası.

Son düzenleme:
Aynı laptop dün elime ulaştı. Benzer laptoplara kıyasla hafif bayağı, diz üstünde kulanımda rahatsız etmedi beni.
Laptop biraz sıcak çalışıyor özellikle prize takılı olduğu zaman, burada sıcaktan kastım kasa ve klavye sıcak oluyor çok rahat hissediyorsun kasanın 40-50 derecelerde olduğunu. İşlemci sıcaklığı 50-60 arasındayken bu kadar ısınıyor kasa. Alüminyum gövdeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben.

İşlemci zaman zaman 95 derecelere çıkıyor yük altında bu gibi ince ve kompakt bir laptop için normal diye düşünüyorum. Ben Turboboostu kapattım açıkçası zaten işlemci kullanacak bir şey yapmıyorum. 87 derecede sabit kalıyor işlemci Elden Ring gibi işlemci sömüren bir oyunda FPS'de de bir değişim olmadı açıkçası.

Pil çok rahaat 5 saat üzerini görüyor gerekli ayarları yaptıktan sonra.

Malzeme kalitesi de üst seviyede özellikle Touchpadinin çok beğendim şu ana kadar kullandığımın en iyisi diyebilirim.

Turbo Boost kapatma özelliğini araştır onu kapattığında işleci 35TDP 3.2GHz sabit çalışıyor altına düşüyor ama üstüne çıkmıyor buyüzden sıcaklık bayağı düşüyor. Armoury Crate'ten değiştirdiğin her profilde Turbo Boost'u kapatman lazım bir de

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ben bu videodan bakarak kapattım Torboboost'u

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı