asosipoero
Centipat
Daha fazla
G533qs-ds98 modeli olması lazım. Almak için kesin gözüyle baktım ama benchmarklarda %10 fark yiyor nedense. 1-2 kişiye sordum soğutması yetersiz kalıyor dedi ama anlam veremedim açıkçası. Çünkü sıcaklık değerleri iyi.Hangisi soğutamıyor hocam?
Hocam bende MSI kötü diyordum taa ki Lenovo'yu görene kadar. Beterin beteri varmış![]()
G533QS-DS98 modeli olması lazım. Almak için kesin gözüyle baktım ama benchmarklarda %10 fark yiyor nedense. 1-2 kişiye sordum soğutması yetersiz kalıyor dedi ama anlam veremedim açıkçası. Çünkü sıcaklık değerleri iyi.
3080 16gb modeli hocam.Hocam ASUS O, ki geride kalması çok normal. MUX yok, 3070 10W daha az güç çekiyor.
Mux olmadığını bilmiyordum. Msı lerde var mıdır? ya da şimdi ne önerirsiniz ?3080 16gb modeli hocam.
@Radeon RX 5500M Evet mux olmaması büyük eksi.
Asuslarda yok Msi mevzusunu radeon hocam daha iyi bilir. Ben araştırmaktan amacından ziyade alıcı gözüyle baktığım için çok da doğru kararlar veremeyebiliyorum.Mux olmadığını bilmiyordum. Msı lerde var mıdır? ya da şimdi ne önerirsiniz ?
MUX olmadığını bilmiyordum. MSI'lerde var mıdır? Ya da şimdi ne önerirsiniz?
Bütçeme göre msı var mıdır 3070 2k ekranlı link atabilir misiniz sizden ricam.Var hocam, şahsen Legion 7 bulunmadıkça MSI'dan şaşılmamasını tavsiye ediyorum.
Bütçeme göre MSI var mıdır 3070 2K ekranlı link atabilir misiniz sizden ricam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.