boogiie
Femtopat
Daha fazla
Şu bütçeye nokta atışı. OLED olsaydı tadından yemezdi bence. MiniLED de fena değil. Biraz zevk meselesi.
Bu üründe beni düşündüren şey düşük W adaptörü. 170W.
13950h 90-115 W çalışsa 4070 ne kalacak. Derin araştıma yapmanızı tavsiye ederim bu modelde.
En göze çarpan şey CUDA sayısı. İşinizde önemli etken. 4060'a göre biraz daha fazla, 80'e göre çok az CUDA var. Dengeli sayılır. Kendimdeki 3070 bile 4070'den fazla CUDA var ne yazık ki.
Derin araştırma tavsiye ettiğiniz attığınız linkteki ürün mü?
CUDA sayısı ne işe yarıyor bilmiyorum. 4080'li olan hali olsa alırdım ancak 4090'lısı var ve bütçemi o kadar zorlayabileceğimi zannetmiyorum. Belki almayı erteleyebilirim bu durumda ancak ekonomi beni endişelendiriyor. Fiyatlar bir anda uçabiliyor biliyorsun ki.
Şu bütçeye nokta atışı. OLED olsaydı tadından yemezdi bence. MiniLED de fena değil. Biraz zevk meselesi.
Bu üründe beni düşündüren şey düşük W adaptörü. 170W.
13950h 90-115 W çalışsa 4070 ne kalacak. Derin araştıma yapmanızı tavsiye ederim bu modelde.
En göze çarpan şey CUDA sayısı. İşinizde önemli etken. 4060'a göre biraz daha fazla, 80'e göre çok az CUDA var. Dengeli sayılır. Kendimdeki 3070 bile 4070'den fazla CUDA var ne yazık ki.
Lansman yakın zamanda yapıldı. Sanırım 3-5 güne teslimat başlar. İçindeki Ryzen yapay zeka yeni bir devrim gibi. Bildiğim bu. Fiyatı daha uygun. 3'2K OLED yine. Tabiri caizse zehir gibi ürün. Düşünmeye değer gibi duruyor. Özellikle çok kompakt ve kağıt üstünde güçlü ürün.![]()
ASUS Zenbook S 16 (UM5606)ï½Dizüstü Bilgisayar Evï½ASUS Türkiye
Experience next-gen computing with ASUS Zenbook S 16: ultra-slim design, 3K OLED display, and powerful AMD Ryzen AI processor for unmatched AI capabilities.www.asus.com
Ryzen işlemcilerin ısınma problemi olduğunu ve render için verimli olmadığını biliyorum. Laptop olduğundan dolayı ısınma problemine de yapabileceğim çok fazla şey yok.