ASUS TUF A15 almak hâlâ mantıklı mı?

Ryzen 7735hs i5 12500h eşit. İşlemci pek fark etmez diye düşünüyorum maksimum 4-5 FPS.
şuan çok arada kaldım acaba beklesem mi 27 bine inmesini yoksa excalibur mu alsam siye

İki model arasında Ryzen daha iyi ancak ekran kartından dolayı Casper daha performanslı olur.
ikisinde de 4060 yok mu excaliburu bilmiyorum ama asustaki 140W

Excalibur aklımda şu an. Pek zamlanan bir model de değil 1 ayda 1.000 TL zam geldi tek.

4050 ve Ryzen 7 aklıma yatmıyor.

Baba su anda en iyisi 140W RTX 4050 cekmek olur. Kas gücü olarak hem iyi hem de DLSS 3 var. Zaten oyunların optimizasyonları kötü önemli faktör haline geldi. 7735HS yeter artar bile normal gündelik-oyun yapan kullanıcıya. 2023 TUF'u bırakıp Casper gecme baba bence. Donanımı nasıl bilmiyorum ama her şey donanimda bitmiyor, sen de biliyorsun bu isleri. Kasa kalitesi bike uzun kullanımda çok onemli. Kasa kalitesi deyince çogu kisi klavyeye dokundugumuz kısım sanıyor tabii ki de o değil kastım :D kasa kalitesi o bileşenleri o sicakliklarda tasima ömrüdür. Biri her sene bakım ister servislik olur biri bana misin demez. Aynı Renault, BMW gibi düşün. Bu sadece bir örnekti bu işin daha yazilım desteği var mesela.

ikisinde de 4060 yok mu excaliburu bilmiyorum ama asustaki 140W
He doğru pardon ben 4050 olanla karıştırdım.

Baba su anda en iyisi 140W RTX 4050 cekmek olur. Kas gücü olarak hem iyi hem de DLSS 3 var. Zaten oyunların optimizasyonları kötü önemli faktör haline geldi. 7735HS yeter artar bile normal gündelik-oyun yapan kullanıcıya. 2023 TUF'u bırakıp Casper gecme baba bence. Donanımı nasıl bilmiyorum ama her şey donanimda bitmiyor, sen de biliyorsun bu isleri. Kasa kalitesi bike uzun kullanımda çok onemli. Kasa kalitesi deyince çogu kisi klavyeye dokundugumuz kısım sanıyor tabii ki de o değil kastım :D kasa kalitesi o bileşenleri o sicakliklarda tasima ömrüdür. Biri her sene bakım ister servislik olur biri bana misin demez. Aynı Renault, BMW gibi düşün.
Yalnız Tuf un kalitesi iyi değil hatta kötü denilebilir, soğutma performansı rezalet.

Baba su anda en iyisi 140W RTX 4050 cekmek olur. Kas gücü olarak hem iyi hem de DLSS 3 var. Zaten oyunların optimizasyonları kötü önemli faktör haline geldi. 7735HS yeter artar bile normal gündelik-oyun yapan kullanıcıya. 2023 TUF'u bırakıp Casper gecme baba bence. Donanımı nasıl bilmiyorum ama her şey donanimda bitmiyor, sen de biliyorsun bu isleri. Kasa kalitesi bike uzun kullanımda çok onemli. Kasa kalitesi deyince çogu kisi klavyeye dokundugumuz kısım sanıyor tabii ki de o değil kastım :D kasa kalitesi o bileşenleri o sicakliklarda tasima ömrüdür. Biri her sene bakım ister servislik olur biri bana misin demez. Aynı Renault, BMW gibi düşün.
Renault daha hızlı, BMW ise daha kaliteli. Düşünme aşamasındayım hocam fan sesi falan beni etkilemiyor FPS etkiliyor. Isınma sorunu da yok kasa kalitesi beni etkilemez. Ben 12 yıldır Lenovo kullanıyorum zaten uzun ömür açısından da sorun olacağını düşünmüyorum. Bakacağım ya artık daha karar vermedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı