Ryzen 7735hs i5 12500h eşit. İşlemci pek fark etmez diye düşünüyorum maksimum 4-5 FPS.aklıma şey takıldı şimdi excaliburda i5 12450h var asusta ryzen 7735hs var bu çok fark ettirir mi
Ryzen 7735hs i5 12500h eşit. İşlemci pek fark etmez diye düşünüyorum maksimum 4-5 FPS.aklıma şey takıldı şimdi excaliburda i5 12450h var asusta ryzen 7735hs var bu çok fark ettirir mi
İki model arasında Ryzen daha iyi ancak ekran kartından dolayı Casper daha performanslı olur.aklıma şey takıldı şimdi excaliburda i5 12450h var asusta ryzen 7735hs var bu çok fark ettirir mi hangisi daha iyidir
şuan çok arada kaldım acaba beklesem mi 27 bine inmesini yoksa excalibur mu alsam siyeRyzen 7735hs i5 12500h eşit. İşlemci pek fark etmez diye düşünüyorum maksimum 4-5 FPS.
ikisinde de 4060 yok mu excaliburu bilmiyorum ama asustaki 140Wİki model arasında Ryzen daha iyi ancak ekran kartından dolayı Casper daha performanslı olur.
Ryzen i5 12500H dan güçlü, 12450de 12500 ün kısılmış hali, cs gibi oyunlarda arada fark olur ancak diğer oyunlarda 4060 ezer geçer.Ryzen 7735hs i5 12500h eşit. İşlemci pek fark etmez diye düşünüyorum maksimum 4-5 FPS.
Excalibur aklımda şu an. Pek zamlanan bir model de değil 1 ayda 1.000 TL zam geldi tek.
4050 ve Ryzen 7 aklıma yatmıyor.
He doğru pardon ben 4050 olanla karıştırdım.ikisinde de 4060 yok mu excaliburu bilmiyorum ama asustaki 140W
Yalnız Tuf un kalitesi iyi değil hatta kötü denilebilir, soğutma performansı rezalet.Baba su anda en iyisi 140W RTX 4050 cekmek olur. Kas gücü olarak hem iyi hem de DLSS 3 var. Zaten oyunların optimizasyonları kötü önemli faktör haline geldi. 7735HS yeter artar bile normal gündelik-oyun yapan kullanıcıya. 2023 TUF'u bırakıp Casper gecme baba bence. Donanımı nasıl bilmiyorum ama her şey donanimda bitmiyor, sen de biliyorsun bu isleri. Kasa kalitesi bike uzun kullanımda çok onemli. Kasa kalitesi deyince çogu kisi klavyeye dokundugumuz kısım sanıyor tabii ki de o değil kastımkasa kalitesi o bileşenleri o sicakliklarda tasima ömrüdür. Biri her sene bakım ister servislik olur biri bana misin demez. Aynı Renault, BMW gibi düşün.
soğutmasına iyi diyorlardı öyle yorumlar okumuştumHe doğru pardon ben 4050 olanla karıştırdım.
Yalnız Tuf un kalitesi iyi değil hatta kötü denilebilir, soğutma performansı rezalet.
Renault daha hızlı, BMW ise daha kaliteli. Düşünme aşamasındayım hocam fan sesi falan beni etkilemiyor FPS etkiliyor. Isınma sorunu da yok kasa kalitesi beni etkilemez. Ben 12 yıldır Lenovo kullanıyorum zaten uzun ömür açısından da sorun olacağını düşünmüyorum. Bakacağım ya artık daha karar vermedim.Baba su anda en iyisi 140W RTX 4050 cekmek olur. Kas gücü olarak hem iyi hem de DLSS 3 var. Zaten oyunların optimizasyonları kötü önemli faktör haline geldi. 7735HS yeter artar bile normal gündelik-oyun yapan kullanıcıya. 2023 TUF'u bırakıp Casper gecme baba bence. Donanımı nasıl bilmiyorum ama her şey donanimda bitmiyor, sen de biliyorsun bu isleri. Kasa kalitesi bike uzun kullanımda çok onemli. Kasa kalitesi deyince çogu kisi klavyeye dokundugumuz kısım sanıyor tabii ki de o değil kastımkasa kalitesi o bileşenleri o sicakliklarda tasima ömrüdür. Biri her sene bakım ister servislik olur biri bana misin demez. Aynı Renault, BMW gibi düşün.
Yok öyle bişey işlemcisi 95-96 arasında geziyor, hele bide akdeniz bölgedinde yaşıyorsanızasusu iade etmeyi düşünenlerden satın alabilirim
soğutmasına iyi diyorlardı öyle yorumlar okumuştum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.