ASUS TUF A15 iyi bir cihaz mı?

Bütçe
22000

broski

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. ASUS TUF 15 Ryzen 5 7535HS RTX 3050 modelini sipariş verdim ve elime ulaştı. Fakat daha açmadım. Kullanan arkadaşlar nasıldır acaba? Isınma sorunu olduğunu duydum. Kasa kalitesi falan nasıl? Kullanan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

R7735HS - RTX 4050 modeline sahibim. Gayet iyi bir cihaz oyun performansı tatmin edici. Fan konusunda çok başarılı aşırı sessiz bir cihaz. Sıcaklıklar 80-90 arası ama herhangi bir performans düşüşüne sebep olmuyor. Ben harici klavye ile kullanıyorum ama oyun oynarken klavye ısınması olmuyor.

O fiyata alabileceğin en iyi laptobu almışsın.
Hayırlı olsun. Fazla konuşmaya gerek yok.
evet fiyatı güzel. acer ile arasında kaldım da iade edip acer mi tercih etmeliyim? yoksa asus daha mı iyi bir tercih olur?

O fiyata alabileceğin en iyi laptobu almışsın.
Hayırlı olsun. Fazla konuşmaya gerek yok.
malzeme kalitesi ve soğutma performansı olarak

Merhaba. ASUS TUF 15 Ryzen 5 7535HS RTX 3050 modelini sipariş verdim ve elime ulaştı. Fakat daha açmadım. Kullanan arkadaşlar nasıldır acaba? Isınma sorunu olduğunu duydum. Kasa kalitesi falan nasıl? Kullanan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

FA506 TUF'lar soğutmada sıkıntılı, o bütçede Lenovo IPG3 veya Acer Nitro 5 bulunabiliyorken alınmaması daha iyi olurdu. Ultrabook soğutmasıyla oyuncu dizüstüsü yapmaya çalışmışlar resmen. 2023 kasa FA507'ler çok daha iyi.
internals-10-680x488.jpg

evet fiyatı güzel. acer ile arasında kaldım da iade edip acer mi tercih etmeliyim? yoksa asus daha mı iyi bir tercih olur?

malzeme kalitesi ve soğutma performansı olarak
Malzeme kalitesi iyidir, onu dert etme.
Soğutma olarak muadillerine göre birkaç derece daha sıcak çalışabilir ama ben olsam altına bir soğutucu alır oynardım.

Oyun oynamadığın zamanlarda zaten ısınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı