ASUS TUF B450 PLUS vs Pro Gaming

Burakcdemir

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar ben Ryzen 3600 sisteme geçeceğim ve bu iki anakarttan birini almayı düşünüyorum. Plus ve Pro arasında küçük bir fiyat farkı var. Sadece dışarıdan gördüğüm kadarıyla Pro olan modelde iki tane M.2 SATA yuvası var Plus'ta bir tane. Başka ne farkları var bu iki anakartın?

Pro gaming kullanıyorum ve son derece de memnunum. Anakart yükte 35'i asla geçmedi. 4 tane 6 GB Sata portu var. Pro daha iyidir diye düşünüyorum. Bu arada bende ki ATX model.
Valla TUF serisinin hiçbir şeyi düzgün değil hocam ya. İki anakartıda incelemedim ama bence Pro Gaming daha iyidir öyle tahmin ediyorum.
Neden böyle dediniz ki ? TUF ekran kartlarının sorunlu olduğunu görmüştüm fakat anakartları neden kötü olsun ?

Pro gaming kullanıyorum ve son derece de memnunum. Anakart yükte 35'i asla geçmedi. 4 tane 6 GB Sata portu var. Pro daha iyidir diye düşünüyorum.
Bir M.2 SSD alırsam ekran kartının hemen üstünde olması ısıya sebep olur mu diye düşünüyorum. Sırf bu yüzden bile Pro olan modeli alabilirim. Onun dışında pek fark göremedim ben.
Valla TUF serisinin hiçbir şeyi düzgün değil hocam ya. İki anakartıda incelemedim ama bence Pro Gaming daha iyidir öyle tahmin ediyorum.
Soğutma konusunda öyle olabilir ama ana kartları son derece başarılı. Ne gibi sorunlardan bahsediyorsunuz ?

Bir M.2 SSD alırsam ekran kartının hemen üstünde olması ısıya sebep olur mu diye düşünüyorum. Sırf bu yüzden bile Pro olan modeli alabilirim. Onun dışında pek fark göremedim ben.

Soğutma konusunda öyle olabilir ama ana kartları son derece başarılı. Ne gibi sorunlardan bahsediyorsunuz ?
Plus modeli de iyidir. İkisinin arasında MHZ farkı var mı ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı