ASUS TUF Gaming A15 alınır mı?

• Konuyu başlatan Rtrn34
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 64
  • Görüntüleme 2.967

Rtrn34

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleme:

Ürünün iyi özelliği 20W ile oyunun 75 derece olması mı? Benim işlemci boşta 20W harcıyor zaten. Bir de bununla övünüyorsunya asıl komik olan orası zaten. Net konuşuyorum çünkü biliyorum ve yanlış hiçbir şey söylemiyorum. Gerçekleri söylüyorum.

Ürünün iyi özelliği 20W ile oyun 75 derece olması mı? Benim işlemci boşta 20W harcıyor zaten. Net konuşuyorum çünkü biliyorum ve yanlış hiçbir şey söylemiyorum. Gerçekleri söylüyorum.

Bir işlemci 200W çekince iyi oluyor tamam. Hatta 300W çekenlere plaket verilmesi lazım ona da okey.

20W ile aldığı FPS'ler ve oyunların akıcılığı yetiyor inan. Gerisi kimin umrundaki (sen dışında)

Sert çıkışmanıza gerek yok hocam @YüzbaşıJohnPrice laptop işinden anlıyor ben biliyorum bilgi sahibi biri olduğunu. Kendisinin yorumlarını çoğu konuda gördüm önerileri yanlış değil ve verdiği bilgiler doğru. TUF modelleri ısınıyor bu inkar edilebilecek bir şey değil o yüzden hocam konuyu açan arkadaşı ileride pişman olmamasını sağlamak adına alabileceği en uygun modeli önermeye çalışıyor bu durumda da Victus daha önde hem işlemci hem soğutma olarak TUF modellerinden.

Bir işlemci 200W çekince iyi oluyor tamam. Hatta 300W çekenlere plaket verilmesi lazım ona da okey.

35-45W çalışan bir işlemciyi 20W'a kısıtlarsan ne olur? Haliyle sıcaklık düşer bu normal bir şey. 20W ile 75 derece olması soğutmanın kötü olduğunu gösteriyor zaten sağ ol. Benim işlemci boşta 20W harcıyor. Lise fiziği biliyorsan fazla W çekiminin ısınmaya yol açtığını bilirsin.

Hayır marka fanboyluğuna kayıyor arkadaşın yaptığı. Sponsorluk aldıysa bilelim. Bende diyorum ısındığını. Victus'unda ekranı kötü. Her ürünün iyi kötü özellikleri var da. Birine çöp deyip diğerini arşa çıkarmanın mantığını çözemedim.

Aynen HP bana aylık maaş ödüyor. Ben Victus'un panelinin kötü olduğunu belirttim zaten? Ayrıca o Victus modelin bu fiyatta donanımsal olarak rakibinin olmadığınıda belirttim. Sponsorluk alan ben miyim sen misin acaba?

Cevap veremiyorum çünkü gülüyorum.sana işlemcinle mutluluklar kardeşim ne diyeyim Allah ayırmasın.

Cevap veremiyorum çünkü gülüyorum.sana işlemcinle mutluluklar kardeşim ne diyeyim Allah ayırmasın.

Cevap veremeyince gülersin zaten. İşlemcimle mutluyum en azından 20W da 75 dereceye çıkmıyor. İyi geceler.

Tartışmaya gerek yok hocam çok teşekkür ederim hepinize. Victus çok iyi duruyor. Yine araştırmalar yapacağım sağolun tekrardan.

Laptop almam lazım hocam maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…