Hayır marka fanboyluğuna kayıyor arkadaşın yaptığı. Sponsorluk aldıysa bilelim. Bende diyorum ısındığını. Victus'unda ekranı kötü. Her ürünün iyi kötü özellikleri var da. Birine çöp deyip diğerini arşa çıkarmanın mantığını çözemedim.
Arşa çıkartmaktan ziyade hocam Victus'un panel eksisiyle TUF modellerinin bilinen yaygın ısınma sorunu eksisini göz önünde bulundurduğumuzda zaten Victus kendini biraz arşa çıkarmış gibi oluyor bu durumda. Yani hocamın dediği şeyler övmekten ziyade olanı söylemek daha çok. Bende ASUS laptoplarına hayran birisiyim ama arşa çıkarmam olanı olduğu gibi söylerim hocamda panel eksisini olduğu gibi anlatmış. Paneli ısınma sorunu gibi ciddi bir eksi olsaydı panelin kötü olduğunu vurgulardı hocam elbette.
Hocam laptop almak isteyen birisine konuda masaüstü tavsiye etmeseniz daha iyi olur zaten masaüstü sistemlerin daha uygun olduğunu herkes biliyor ama ihtiyaçlar farklı.
Hocam laptop almak isteyen birisine konuda masaüstü tavsiye etmeseniz daha iyi olur zaten masaüstü sistemlerin daha uygun olduğunu herkes biliyor ama ihtiyaçlar farklı.
GPN Teknoloji güvenilir hocam ben bu laptopu kendilerinden aldım Trendyol üzerinden. Linki yükleyemedim malum KYK şartları internet kaplumbağa hızında anca yüklüyor