ASUS TUF Gaming A15 HN096 ve HN082 arasındaki fark nedir?

Hayır okumadım maalesef. Bahsettiğin sesi de hiç duymadım.

Ekran görüntüsü bana ait ama oradaki küçük oklar ikimizde de aynı yerdeler gözün yanıldı galiba okların konumu aynı dostum.

Şu an bende belirttiğim yerdeler. Ekran görüntüsünü koyuyorum. BIOS sürümü 313 iken sizinki gibiydi. BIOS 314 sürümünden sonra dediğim yerdeler. Ekran resmini koyuyorum.

Dosya Ekleri

• 8E5F517E-E7A8-4CCC-8477-989A7F9CCEA9.jpeg
    8E5F517E-E7A8-4CCC-8477-989A7F9CCEA9.jpeg
    58,7 KB · Görüntüleme: 37
Ben yanlış anlamışım. :) yoğundum bugün.

Bilgisayar servisteydi. Tüm sorunları incelemişler ve donanımsal arıza tespit etmişler. Değişim/iade olarak rapor çıkacakmış. İade edeceğim. Alırsam da bundan sonra oyun için konsol alırım, çok bilgisayar oynamak istersem GeForce NOW üyeliği alırım artık. Yine de ASUS TUF Gaming FA507RM-HN096 ile ilgili sorular olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.

Son düzenleme:
Ben yanlış anlamışım. :) yoğundum bugün.

Bilgisayar servisteydi. Tüm sorunları incelemişler ve donanımsal arıza tespit etmişler. Değişim/iade olarak rapor çıkacakmış. İade edeceğim. Alırsam da bundan sonra oyun için konsol alırım, çok bilgisayar oynamak istersem GeForce NOW üyeliği alırım artık. Yine de ASUS TUF Gaming FA507RM-HN096 ile ilgili sorular olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.
Dostum donanımsal arıza olarak ne bulmuşlar acaba?

Dostum donanımsal arıza olarak ne bulmuşlar acaba?

Anakart arızalı dediler telefonda. Zaten laptop olduğu için çoğu bileşen anakarta lehimli. O yüzden anakart demişlerdir diye düşünüyorum. Değişim istiyor musunuz diye sordular. Bende, açıkçası iade istediğimi söyledim, onlarda değişim raporu vereceğiz. Aldığınız yere verirsiniz ve iade istediğinizi belirtirsiniz onlar da iadeyi gerçekleştirirler dedi.

Kralsın dostum teşekkür ederim. İçim rahat şekilde sipariş ettim senin aldığın yerden.

Bilgisayar çok yeni nesil olduğu için ben de Windows 11 yüklemeyi düşünüyorum. Windows 10 yüklemem daha mı hayırlı yoksa Windows 11 iyi mi sence? Bir de key işini nasıl halletin? Ben ilk defa interentteki ucuz keylerden şansımı deneyeceğim sanırım. Oradan da Home mu Pro mu alsam bilemedim bazı yerlerde evde kullanacaksanız Home alın, Pro sürümü bazı özellikleri engelliyor yazıyordu.

Selamünaleyküm hocam ürünün sol tarafında havalandırma çıkışı var mı? Satıcıya sorduğumda yok dedi ama başkanlarına var demiş. Bir de hangi satıcıdan aldınız link atabilir misiniz?

Selamünaleyküm hocam ürünün sol tarafında havalandırma çıkışı var mı? Satıcıya sorduğumda yok dedi ama başkanlarına var demiş. Bir de hangi satıcıdan aldınız link atabilir misiniz?
Merhaba bende asus tuf a15 hn095 modeli var.Solda ve sağda havalandırma çıkışı var.Gpn teknoloji isimli satıcıdan almıştım hepsiburadadan.Eğer laptop alacaksanız başka modellere bakmanızı öneririm,bu modelde coil whine sesi var,ben soğutucu ile kullanıyorum sesi duymuyorum o yüzden ama sadece laptop açık olursa çok net duyuluyor kulaklıklıksız kullanacaksanız.

Merhaba bende asus tuf a15 hn095 modeli var.Solda ve sağda havalandırma çıkışı var.Gpn teknoloji isimli satıcıdan almıştım hepsiburadadan.Eğer laptop alacaksanız başka modellere bakmanızı öneririm,bu modelde coil whine sesi var,ben soğutucu ile kullanıyorum sesi duymuyorum o yüzden ama sadece laptop açık olursa çok net duyuluyor kulaklıklıksız kullanacaksanız.
Tamamdır hocam çok teşekkürler bilgiler için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı