ASUS TUF Gaming FX506HE-HN011 alınır mı?

Ben driver güncelledim. Daha beter oldu. Isınmayan PC ısınıyor. World of Tanks Full ayarlarda 80 derecede oynardım. BIOS güncelleyip voltage değerini -30 yaptım şimdi 90 dereceyi görüyor. Anlamadım gitti.

Bende çözüldü.

Sizin şu an ağır oyunlarda sıcaklık değerleri nasıl?

Son düzenleme:
Abi RAM'i kaç gün içinde yükseltirsin ve yükseltince yazar mısın?
Artık iade etmeyi düşünmeye başladım RAM'i 16 yaparsam driverları yüklersem her şey güncel olursa sorun çözülür mü yoksa iafe edeceğim?

Ben de iade etmeyi düşünüyordum ama ekran kartlarımız daha bu yıl laptoplara sürüldü yani her şey çok güncel sıkıntılar zamanla çözülecektir iade etmeyi düşünme bence RAM ilavesi için ne bir tarih veremiyorum maalesef ama ettiğimde ulaşırım. Driverların güncelliğini MyASUS'tan hallet.

Aynı problem bende de var çözüm RAM mi yoksa başka çözüm var mı?
Eylül'de RAM'i 16 GB yapacağım bu sorunu çözer mi?

Çözüyor hocam, dün RAM yükseltmesi yaptım. 8 GB+ üstünü gördü RAM kullanımı ve GPU kullanımı 98-99-100'e kadar ulaştı bu yaşanırkende %20-30 işlemci kullanımı oldu. Yani işlemci GPU'yu gayet besliyor.

Ben driver güncelledim. Daha beter oldu. Isınmayan PC ısınıyor. World of Tanks Full ayarlarda 80 derecede oynardım. BIOS güncelleyip voltage değerini -30 yaptım şimdi 90 dereceyi görüyor. Anlamadım gitti.

Sizin şu an ağır oyunlarda sıcaklık değerleri nasıl?
Bende garip bir şekilde 75'i geçmiyor. Klimadan sanırım. Çokta açmıyorum ama laptop hiç ısınmıyor bende.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı