Asus TUF GeForce GTX 1660 Ti ısınma sorunu

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Başlıkta belirttiğim ekran kartına sahibim ekran kartını alalı 2 ay oldu yada olmadı, ama AC Origins, Rise of the Tomb Raider gibi oyunlarda V-Sync açıp FPS'i sabitlemezsem ekran kartı derecesi 75-85 arası oluyor bunu nasıl düşürebilirim? Bazen V-Sync bile yetmiyor Anti Aliasing'i düşürmek zorunda kalıyorum. Kasaya ek olarak 3 adet fan aldım sorun hala devam ediyor, ben bunu nasıl soğutabilirim? Garantiye verirsem ek ücret ödeyerek ROG STRIX modelini alabilir miyim fiyat farkı neredeyse yok.

Son düzenleme:
Kartı alalı 2 hafta olmadıysa iade et daha iyi soğutmalı model seç. Ne kadar fan takarsan tak soğutma bloğu çöp ise etkisiz eleman olarak kalacaklardır.
Oyunlar orjinal değilse korsan oyunlarda normale göre çok daha fazla güç tüketimi olduğundan ısınıyor olabilir.

Böyle bir şey yoktur.

Kartı alalı 2 hafta olmadıysa iade et daha iyi soğutmalı model seç. Ne kadar fan takarsan tak soğutma bloğu çöp ise etkisiz eleman olarak kalacaklardır.

Böyle bir şey yoktur. Korsanı gömeceğim diye yanlış bilgi vermeyin.
Ben bizzat kendim şahit oldum. Korsan oyunda 80 dereceyi geçerken orjinal oyunda 70 dereceyi geçmiyordu. Korsanı gömme gibi bir amacım yok.

Ben bizzat kendim şahit oldum. Korsan oyunda 80 dereceyi geçerken orjinal oyunda 70 dereceyi geçmiyordu. Korsanı gömme gibi bir amacım yok.

Bazı oyunlar denuvo kopya koruma sistemi yüzünden daha fazla CPU kullanımı yaratıyor. Sadece korsan yapmaz bunu bazen orijinaller bile yapabiliyor. Eğer korsandan dolayı virüs bulaşmışsa olur bu.

Son düzenleme:
Bilgisayarınıza Bitcoin miner virüsü gibi bir şey girmiş olabilir mi? Antivirüs programları ile test ettiniz mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı