ASUS VG249Q Görüntü ayarları ve kullanım rehberi

• Konuyu başlatan usknsk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 111
  • Görüntüleme 41.463
Deniyorum şimdi.

Hocam ben göremiyorum galiba :) Ben memnunum ya boşuna bir problemini bulmayalım ^^

Görüntü böyle ama telefonumun kamerası çok fazla iyi değil. Biraz kötü çıkmış.
Hocam ghosting test yazarsanız internette çıkıyor. Oradan yapıp atabilirsiniz.
Açmamı istediğiniz bir video var mı ?
Bir video vardı bulabilirsem onu atacağım şimdi.

Ufoların fotosunu mu atıyım yoksa video mu ?
Çok kısa da olsa videosu anlaşılması açısından çok iyi olur hocam.
Bu arada rastgele olarak bu videoyu buldum.Bir iki foto çekip atsanız yeterli. Siyah bir görüntüde ışık sızması var mı? (Sizi de çok yordum kusuruma bakmayın. Ama ben de aylardır monitör arıyorum ve bakmadığım monitör kalmadı artık bezdim gerçekten. Beni anlayacağınızı umuyorum.)

Bu arada rastgele olarak bu videoyu buldum.Bir iki foto çekip atsanız yeterli.
Attığınız video sizde net mi ?
Eğer netse bende bulanık gibi duruyor.
Attığınız video sizde net mi ?
Eğer netse bende bulanık gibi duruyor.
Telefonumda açtım orda da çok net değil.

Bu arada rastgele olarak bu videoyu buldum.Bir iki foto çekip atsanız yeterli. Siyah bir görüntüde ışık sızması var mı? (Sizi de çok yordum kusuruma bakmayın. Ama ben de aylardır monitör arıyorum ve bakmadığım monitör kalmadı artık bezdim gerçekten. Beni anlayacağınızı umuyorum.)
Hocam video çekmeyi denedim de hiçbir şey anlaşılmıyor o yüzden vazgeçtim. Yordum falan yazmışsınız, ne yorması biliyorum neler çektiğinizi :) Alırken ben de öyleydim.
Çektiğim fotoğraflar çok sağlıklı değil, çok işinize yarayacağını düşünmüyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20210130_210136.jpg
    IMG_20210130_210136.jpg
    240 KB · Görüntüleme: 194
Hocam video çekmeyi denedim de hiçbir şey anlaşılmıyor o yüzden vazgeçtim. Yordum falan yazmışsınız, ne yorması biliyorum neler çektiğinizi :) Alırken ben de öyleydim.
Çektiğim fotoğraflar çok sağlıklı değil, çok işinize yarayacağını düşünmüyorum.
Yani belkiden telefonda olduğumdan mı bilmiyorum ama fotodan pek anlaşılmamış. Sizin görüşünüz nedir? Görüntü güzel mi? Ayrıca simsiyah ekranda ışık sızması yapıyor mu?

Yani belkiden telefonda olduğumdan mı bilmiyorum ama fotodan pek anlaşılmamış. Sizin görüşünüz nedir? Görüntü güzel mi? Ayrıca simsiyah ekranda ışık sızması yapıyor mu?
Simsiyah ekranda ışık sızması görmüyorum ben. 1080p video gayet güzel görünüyor.

Simsiyah ekranda ışık sızması görmüyorum ben. 1080p video gayet güzel görünüyor.
Şimdi aklıma geldi bir kaç kişi Asus monitörlerde renklerin biraz fazla sarıya yakın olduğunu, gerçekçi olmadığını ve sarımtırak gösterdiğini söylemişti. Öyle bir durum var mı? Eğer yoksa ben alana kadar fiyatından artış olmazsa büyük ihtimalle bunu tercih edeceğim.

Şimdi aklıma geldi bir kaç kişi Asus monitörlerde renklerin biraz fazla sarıya yakın olduğunu, gerçekçi olmadığını ve sarımtırak gösterdiğini söylemişti. Öyle bir durum var mı? Eğer yoksa ben alana kadar fiyatından artış olmazsa büyük ihtimalle bunu tercih edeceğim.
Gerçekçi renkler ama ilk aldığımda biraz sarı gelmişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı