pandaaa
Picopat
Selam. Sorularınıza cevap vereyim.Şimdi aklıma geldi bir kaç kişi Asus monitörlerde renklerin biraz fazla sarıya yakın olduğunu, gerçekçi olmadığını ve sarımtırak gösterdiğini söylemişti. Öyle bir durum var mı? Eğer yoksa ben alana kadar fiyatından artış olmazsa büyük ihtimalle bunu tercih edeceğim.
Vatan’dan alırsanız Vatan garantisinin kapsamı dışında Asus garantisine de sahip oluyorsunuz. Vatan yorucu gelirse Asus ile monitörle alakalı sorununuzu 1 hafta olmadan çözüyorlar. Garantisi çok iyi çalışıyor bu markanın. Ayrıca monitörün renk modları var. Bu renk modlarından bazılarının renkleri çok absürt ancak bazı insanlar ondan da hoşlanıyor. Monitörde ayar yapmak çok kolay. Bu monitörü hala öneriyorum önermeye de devam edeceğim. Ölü piksel ve ışık sızması gibi şeylerle karşılaşmadım. G-Sync destekliyor 1000, 2000 ve 3000 serisinde. DP ile bağlandığınızda ayarını yapıp kullanıyorsunuz. Onun dışında içinden çıkan HDMI ile 144 Hz alıyorsunuz ancak G-Sync olmuyor. Free-Sync oluyor çünkü HDMI destekliyor AMD.
Ben bu monitörü ikinci monitör olarak kullanıyorum. Ana monitörüm Samsung Odyssey G5 2K. Bunun (Asus) görüntü kalitesi ondan 3 gömlek önde diyebilirim. Film ve dizi için bu monitörü kullanıyorum. Kardeşim ana olarak oyun için kullanıyor çok memnun. FPS oyuncuları için 1 ms değerine sahip ayarı yapabiliyorsunuz.