Arkadaşlar ASUS VG24VQR monitörü kullanıyorum. PC'mi sıfıralamak zorunda kaldım. Sonra aşırı ghosting olduğunu fark ettim. Yardımcı olur musunuz? Ve ek olarak minimuma indirmek için ek ayarlar söyler misiniz?
Arkadaşlar ASUS VG24vqr monitörü kullanıyorum. PC'mi sıfıralamak zorunda kaldım. Sonra aşırı ghosting olduğunu fark ettim. Yardımcı olur musunuz? Ve ek olarak minimuma indirmek için ek ayarlar söyler misiniz?
Ekran kartı sürücü güncellemeyi biliyorsun değil mi? DDU diye program var ekran kartı sürücüleri komple kaldırıyor sonra güncel ekran kartını hangi modelse onu yükle düzelecek mi test et. Anlamadıysan YouTube ile bakabilirsin.
Ekran kartı sürücü güncellemeyi biliyorsun değil mi? DDU diye program var ekran kartı sürücüleri komple kaldırıyor sonra güncel ekran kartını hangi modelse onu yükle düzelecek mi test et. Anlamadıysan YouTube ile bakabilirsin.
Tamam DDU diye program var onunla ekran kartı sürücüsünü kaldırıyorsun tekrar kuracaksın sonra bende problem böyle çözüldü kesin çözüm değil bilgin olsun.