Asus VG259Q beklenmeli mi?

AOC 24G2U 2 aydır kullanıyorum ama hiç gözüm de ağrı olmadı. Neye göre kime göre göz ağrısı oluyor?
Bende 2 aydır kullanıyorum benimde gözümü ağırtmadı, ayrıca renklerini çok beğendim ölü piksel falan da yok. Oyunlarda gayet akıcı fiyatına göre çok iyi bana göre tabi herkese beğenmeyebilir 999₺ ye aldım.

Vatan' a ne zaman gelir acaba?
Çok pahalıymış Oo

AOC 24G2U ile aynı paneli kullanan Asus VG249Q modelini tavsiye eder misiniz? Asus'un kalite kontrolünün daha iyi düşünüyorum. VG249Q malum sitelerde 1660 TL civarlarında. VG259Q almama sebebim piksel oranının kullandığım eski monitörden bile düşük olması.

AOC 24G2U ile aynı paneli kullanan Asus VG249Q modelini tavsiye eder misiniz? Asus'un kalite kontrolünün daha iyi düşünüyorum. VG249Q malum sitelerde 1660 TL civarlarında. VG259Q almama sebebim piksel oranının kullandığım eski monitörden bile düşük olması.
Panda panel sanırım. Ben AOC 24G2U' yu sonradan ölü piksel çıktığı için iade ettim. O yüzden bir daha panda panel tercih etmem kolay kolay. Ama dediğin gibi Asus kalite kontrolünü daha iyi yapıyor ve monitör kasaları baya sağlam.

Merhaba arkadaşlar. Asus Tuf Gaming VG249Q IPS monitör hakkında görüşleriniz nedir? Kullanan, bilgi alabilen var mı acaba?
Monitörün renkleri sıradan TN gibi, ayrıca 2K ve 4k videolar karelenme yüzünden cam gibi izlenmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı