Asus X550JK SSD ve RAM Upgrade Rehberi

Merhabalar, Asus X550JK dizüstüne SSD ve RAM eklemesi yaptım.

• RAM: CORSAIR 4GB Value DDR3 1600MHz CL11
  • SSD: Kingston 120GB HyperX FURY

Kısa bir video çektim, sorularınız olursa etiketleyip sorabilirsiniz. Oyun ve benchmark testleri yakında !

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı cihaza bende yani X550JK ya sahibim ve RAM kapasitesini 12 GB ye yükseltmek istiyorum.Şuan ki RAM kapasitesi 4GB ve 8GB bir ram a ihtiyacım var.Birçok RAM var piyasada ama uyumlu olup olmayacağından şüphelendim bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var.Lütfen 8 GB RAM söyler misiniz ekleme yapabileceğim.

Kingston ValueRAM 8GB 1600MHz DDR3 Notebook RAM (KVR16LS11/8) uygunmuş kingston sitesinden buldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bilgisayarı almayın 1 yıl sonra çok çektim bu cihazdan sattım.
1.5 yıldır kullanıyorum. 0 sıkıntı. Bu kadar ucuz bir cihaz ile GTA 5 ' te medium-high ayarlarda 45 fps üstü oynuyorum. 3 ayda 1 fan temizliği lazım başka bir problemi yok. Yani bende yok.

Bu arada, konu üstünden zaman geçmiş. 120gb SSD yetti mi ?

1.5 yıldır kullanıyorum. 0 sıkıntı. Bu kadar ucuz bir cihaz ile GTA 5 ' te medium-high ayarlarda 45 fps üstü oynuyorum. 3 ayda 1 fan temizliği lazım başka bir problemi yok. Yani bende yok.

Bu arada, konu üstünden zaman geçmiş. 120gb SSD yetti mi ?
Fan temizliği garanti dışı bırakır mı? Nasıl yapacağım hakkın bilgilendirir misiniz? x550jx-xx171d olanı var bende.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı