Başarılı Kurulum ASUS X550JK-XO012D | Mac OS X Yosemite 10.10.4

@Recep Baltaş @Asım Demir Recep bey , Asım bey Ben kurulumu sonuna karar gerçekleştiriliyorum . Clover confugrator ile mount efı dediğimde bir değişiklik olmuyor yardımcı olur musunuz

Merhaba Asım bey.
iAtkos M Mavericks 10.9,10.10 veya 10.11i masaüstü bilgisayarıma nasıl kuracağım daha önce 10.8i kullanıyordum .dmg dosyasını indirip flaş belleğe yazdırıp kuruyordum yeni sürümün .dmg dosyasını bulamadım. Sitede araştırdım ''OS X El Capitan RAW 10.11'' adlı konu başlığına rastladım. Buda .dmg gibi full sürüm mü yüklüyor yoksa beta gibi birşey mi?
Teşekkürler.
@Asım Demir

Merhabalar, önceden bir muhabbetimiz olmuştu buralarda sayenizde bir kaç sorunumu çözmüştüm. Yine aynı sistemleyim fakat bu sefer El Capitan kullanıyorum. Bu seferde seste bir sorunum var bir türlü sesini getiremedim sistemin. Halen uğraşıyorsanız ve bana yardımcı olursanız harika olur. İyi forumlar.

Merhabalar, bende aynı sistemi kullanmaktayım fakat sistemi me macOS Sierra kurmayı istiyorum.
Bu konuda aranızda macOS kurmayı deneyen arkadaşlar var ise deneyimlerini paylaşabilir mi?

Merhabalar, bende aynı sistemi kullanmaktayım fakat sistemi me macOS sierra kurmayı istiyorum.
Bu konuda aranızda macOS kurmayı deneyen arkadaşlar var ise deneyimlerini paylaşabilir mi?

Merhabalar, bende aynı sistemi kullanmaktayım fakat sistemi me macOS sierra kurmayı istiyorum.

Eğer sende de aynı laptop varsa özelden ulaş yardım ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…