ASUS XG248Q 1 ms 240 Hz Monitör Gri Renklerde Titreme Yapıyor

ruzgar2015

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar ASUS XG248Q Monitörü yeni aldım. İcue programı kullanırken dikkatimi ekranda titremelerin olması çekti. Programın ekranını bilmeyenler için ekledim siyah ve gri tonlar arasında bir titreme oluşuyor sanki monitör TN panel bununla ilgisi olabilir mi?

İcue.jpg

Titremeyi görebilmemiz için telefondan resim çekmeniz lazım. Screenshot ile göremeyiz ki? Ben de TN kullanıyorum ve böyle sorunum yok.
Direkt gri ekranda olmuyordu. Mesela Photoshop'ta uzun süre resimle oynayıp kapatıp yeni pencere açınca gri renkte bariz titreme oluyordu. 1 2 dakika sonra titreye titreye düzeliyordu. Uzun süre renkli ekrandan birden griye geçince oluyordu yani.

arkadaşlar yorumlar için teşekkürler yanlız telefondan çeksemde sorun görülecek bir titreme değil çok dikkatli bakınca siyah ve gri renk aralarında titreme oluyormuş gibi sağdan bakıyorum titreme yok soldan bakıyorum titreme yok arkama yaslanıp ekrana baktım mı direk karşıdan sanki çok hafif göz kıprması şeklinde oluyor ama çok çok dikkatli bakmanız gerek sanırım TN panelde gri ve siyah renk geçişlerinde olan bir durummuş
Sorun çözüldü kaliteli akım koruyucu bir priz aldım titreme anında kayboldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı