Atatürk Neden Sevilmiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil diyen büyük hümanistler gelmeden söyleyeyim, bir ülkenin kurtuluş hareketinde halkın en büyük önderi olan kişiyi sevmek zorundasınız. Köşenizde ağlayabilirsiniz. Yüzlerce yıl Atatürk ismi söylenecek, yüzlerce yıl Atatürk resimleri sergilenecek.
Atatürk'ü neden sevmiyorsunuz sorusuna da bir çok yanıt verebilirler, başta gelecek olan da içki içmesi konusudur. Bir kişinin içki içip içmemesi de kimseyi bağlamaz. Gidin kendinize bakın. Bir de Osmanlı'yı yıktı diye sevmeyenler var. Osmanlı zaten yıkılmış bir devletti, bunu unutuyorlar. Fesli delilere üstad diyenler var, zaten onlar apayrı bir konu.
Atatürk düşmanı, Atatürk'ü sevmeyen bir kişiyle ben muhattap dahi olmam. Gözümde en büyük cahillerdir kendileri.
 
Din ile ülke yönetilmeyeceğini anlayamamış insanlar yüzünden. Her Atatürk'ü sevmediğini söyleyen birine denk geldiğimde profilimdeki adamı araştırmalarını söylüyorum. Eğer o kadar da cahil değillerse Atatürk'ün tarikatlara ve sahte din adamlarına karşı olan tavrının ne kadar doğru olduğunu anlıyorlar.
Maalesef o kadar fazla ki... YouTube'u açıp arma yerine Atatürk yazın, karşınıza çıkan videolardan herhangi birini açıp en son atılan yorumlara bakın. %99 ihtimalle Atatürk'e hakaret eden birine denk geleceksiniz.
 
Bir insan sigara ve alkol kullanıyor diye sevmemek saçma bence zararı kendine sanane kardeşim adam uykusuz kalıyor ülkeyi kurtarıyor sizin derdiniz ne?
 
Sebep nedir? Neden Atatürk karşı bir kimlik var? Cevaplarınız için teşekkürler.
İlk sebep büyük bir Cahillik hem de çok büyük bir cahillik. İkinci sebep bence* bakın bence* diyorum çevremde gördüm Atatürkçü diye geçinen 16 yaşında elinde bira olan çocuk yanımdaki çocuğun Allah'ına ve kuranına küfür ediyor bu sefer bizimki de ne alaka ise Atatürk'e küfür ediyor bunu bizzat yaşadım ikisiyle de iletişimimi kestim ikisi de birbirinden cahil. Atatürkçülüğü ve laikliği seks alkol ahlaksız yaşam sanan o kadar fazla birey var ki gerçekten çok kötü bir durum sonumuz hayır olsun.
 
Daha neyini sevelim! Arapçayı kaldırdı, dinsiz(!)olduk savaşmadı bile(!)keyif yaptı, içki içiyor. Ezanı Türkçe(!)okuttu. Sayayım mı daha?
Lütfen ciddiye almayın, o ünlem işaretleri boşa değil.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı