Atatürk ve İslam

Islam dusmani olsa ne olacak ki zaten. Dusman sert bir laf tabi de, Islam'i sevmeyebilir, ateist olabilir, homoseksuel olabilir, ne fark edecek ki?

Yaptigina bakacaksin, neyi sevmis neye tapmis, kimi opmus bunlar magazin isi; gerzeklerin problemi.
Ben diyorum ki isterse inansın isterse inanmasın umrumda değil. Atatürk hakkında nekadar bilgi okadar iyi şahsi görüşüm, öteki konularımada bakarsan anlayabilirsin.

Konu biraz önce silindi, en azından bende öyle oldu. Sonra geri açtılar sanırım.

Tartışmanın bir anlamı yok boşverin, zıt görüşlü 1-2 kişi var konuda sadece. Geriye kalan yüzlerce kişi Atatürk konusunda hemfikir, tek önemli olan yurdu kurtarması, yaptıkları. Uzatmanın anlamı yok daha fazla, herkes kendi gerçeklerine inansın. Konu kapanacak bu gidişle.

Şeriatın geçerli olduğu ülkeler belli arkadaşlar dindeki yozlaşmanın ülkeleri ne hale getirdiğini görüyoruz arabistan bile laikleşiyor biz burada hala İslam'ı tartışıyoruz sanki biz atatürkçüyüz diye namaz kılınmasın diyoruz bana ne senin dininden ister kıl ister kılma ister Müslüman ister Hristiyan ister yahudi ol senin dini görüşün umurumda değil kadir mısıroğluna gelirsek İngiliz'lere sığınan ucubenin en önde gidenidir köpekten alt bir alçaktır :)

Konu biraz önce silindi, en azından bende öyle oldu. Sonra geri açtılar sanırım.

Konu sahibi konudaki ilk mesaja ekleme yaptığı için geri onaya düşüyor. Tekrar onaylanması gerekiyor gözden geçirilip.

Uçuk sözler kullanılmadığı sürece ve milli değerlerimize düşmanlık yapılmadığı sürece konu kapatılmamalı tabii ki. Atatürk'ün bu ülkede İslam için ne yaptığının toplandığı güzel bir kaynak olmuş.

Ben diyorum ki isterse inansın isterse inanmasın umrumda değil. Atatürk hakkında nekadar bilgi okadar iyi şahsi görüşüm, öteki konularımada bakarsan anlayabilirsin.

Ben de diyorum ki, savunma refleksi gostermek; savunulacak bir sey olduguna inandigini gostermek demektir.

Islam'a benimsememek savunulmasi gereken ya da aciklama yapmayi gerektirecek bir durum bile degil. Mercimek yememekle ayni, sevmiyorum haci dersin ve olay biter.

İslam dusmani olsa ne olacak ki zaten. Dusman sert bir laf tabii de, İslam'i sevmeyebilir, ateist olabilir, homoseksuel olabilir, ne fark edecek ki?

Yaptigina bakacaksin, neyi sevmis neye tapmis, kimi opmus bunlar magazin isi; gerzeklerin problemi.

Düşmanlık başka şey sevmemek başka şey hocam. İnsanlar İslam aleyhine hareketleri olduğunu sanıyor ondan bahsettim. Yoksa zaten beni gram ilgilendirmiyor dini falanı. Bu ülke ayaktaysa Atatürk sayesinde.

Konu sahibi konudaki ilk mesaja ekleme yaptığı için geri onaya düşüyor. Tekrar onaylanması gerekiyor gözden geçirilip.

Uçuk sözler kullanılmadığı sürece ve milli değerlerimize düşmanlık yapılmadığı sürece konu kapatılmamalı tabii ki. Atatürk'ün bu ülkede İslam için ne yaptığının toplandığı güzel bir kaynak olmuş.
Öyle bir şey yoktu diye hatırlıyorum yeni mi eklediniz?

Milli değerlere düşmanlık yapılsa bile yapan 1-2 kişi var, konuyu kapatmaya gerek olmaz diye düşünüyorum. Gerekli kişiler cezalandirilsa yeterli, konu çok değerli çünkü yanlış düşüncede olan insanlar için. Konuyu açık bıraktığınız için teşekkür ederiz, umarım 2 kişi yüzünden kapanmaz da insanlar bilgilenir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı