Atatürk'e hakaret edenlerin sebebi nedir?

Ataları bağnaz olunca sizin babalarınızda bağnaz oldu ve böyle tipler ortaya çıktı. Mustafa Kemal eğer güneydoğu sınırını akıl edemeyip saldırıya geçseydi şu an Anadolu kalmazdı hem büyük ihtimal şu an sömürge toprağı olmuş olurduk hala adama etmedikleri laf kalmadı.
 
Sınıfta 2 tane boyle biri var biri İslam'dan bahsediyor digeri bilmiyorum diyor. Sizce bir insan neden Atatürk'e hakaret eder?

Cok basit Atatürk dinle değil dini kullanan insanlari somuren sahte din hocalarini yasaklamistir. Neden son zamanlarda sosyal videolarda artti Atatürk'e eleştirler çünkü bunlar yobaz insanlardır cahil aptallardır.
 
Hocam vallahi benim ailem Allah'a şükür atatürkçü bir aile hiç istemezdim dinci bir ailem olmasını.

Atatürkçülük de pek sağlıklı değil adamı gereğinden fazla yüceltip olduğumuz yerde tek düze düşüyoruz sonra. Her şey olduğu gibi anlatılmalı ne övülmeli ne sövülmeli, adamın yaptıkları doğru anlatılsaydı şu an böyle nefret duyan tipler olmazdı.
 
Benim ailem muhafazakar bir aile sayılır. Lakin bugüne kadar Atatürk hakkında hiç kötü söz söylediklerini duymadım. Küçükken ordan burdan duyuyordum içki vs içiyor tarzı muhabbetleri aileme sorduğumda ister içer ister içmez seni veya beni ne ilgilendirir cevabını almıştım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı