Ateist oluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@470401 USC'nin kutsal kitabında da "Eğer benim Makarnavi varlığımdan bahsederken sofuluk taslamazsan, "ben senden daha kutsalım" gibi ahmakça davranışlarda bulunmazsan çok memnun olurum. Eğer bazı insanlar bana inanmazsa, sorun değil. Gerçekten de o kadar kendini beğenmiş değilim. Ayrıca meselemiz onlar değil, o yüzden konuyu değiştirme." yazıyor. Nasıl bunu görmez ve yok sayarsın! En azından saygı duy.

O zaman form neden var? Tartışmak için değilse neden var? İsteyen istediği dine inansın, ama aklını kullanan anlar.

O zaman sana cevap vereyim. Ayırdık demesinin nedeni Kuran'ın gökyüzünü ayrı bir cisim zannetmesinden dolayıdır. Zaten sonraki ayetlerde gökyüzünden tavan diye bahseder. Halbuki gökte gazdan başka bir şey yok.

Hz. Nuh un 950 yıl yaşaması falan ne bileyim eskiden biraz daha inançlıydım.

Nuh aleyhisselam Kuran'a göre "50'si eksik 1000 yıl" yaşamıştır. "50'si eksik 1000 yıl" Arap dilinde deyimdir ve uzun zaman/süre, manasındadır. (Ankebut 14-15)

Not: Dillerin kendine has özelliklerine sahip olabileceğini göz ardı edenler, mana bükmekle ile itham edecektir. Çok da önemsememek lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı