ATG kargo sipariş gelmedi

170Hz

Hectopat
Daha fazla  
Atg kargo bugün geliceğiz demesine rağmen hâlâ gelmedi, saat 5.30 oldu hâlâ ortada kargo yok. Mesaj atıyorum cevap vermiyorlar. Sizin de başınıza böyle durum geldi mi? Nasıl çözdünüz.

AGT kargoyu kast ediyor olmalısın, yapacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Ben de Papara için AGT kargo hattına yazmıştım, değişen bir şey olmamıştı.

AGT Kurye'den bahsediyorsanız berbat ve rezil bir kurum. Ben Papara kartımı onlarca şikayetime rağmen 8 aydır teslim alamadım, umudu kestim.
Bana tontiş bir amca bugün getirdi kargoyu, 2 3 kez destek talebi açıp üstüne sikayetvar'a yazmıştım. Gelen paketin üzerine "acil" diye not düşmüş.

Bana tontiş bir amca bugün getirdi kargoyu, 2 3 kez destek talebi açıp üstüne sikayetvar'a yazmıştım. Gelen paketin üzerine "acil" diye not düşmüş.
Her şeyi yaptım, onlarca kez şikayet talebi açtım ama cevap yok. Şikayetvar'a yazmak için uğraşmadım bile, muhtemelen şubeyle alakalı da olabilir, buradaki şube gerçekten çok ilgisiz.

Her şeyi yaptım, onlarca kez şikayet talebi açtım ama cevap yok. Şikayetvar'a yazmak için uğraşmadım bile, muhtemelen şubeyle alakalı da olabilir, buradaki şube gerçekten çok ilgisiz.
Sikayetvar'a açmanız tavsiye ederim. En geç 1 gün içinde AGT size destek talebi oluşturduk falan yazıyor.

Atg kargo bugün geliceğiz demesine rağmen hâlâ gelmedi, saat 5.30 oldu hâlâ ortada kargo yok. Mesaj atıyorum cevap vermiyorlar. Sizin de başınıza böyle durum geldi mi? Nasıl çözdünüz.
AGT kargo 20.00'a kadar kargo dağıtımına devam ediyor diye biliyorum (yanlış olabilir tam emin değilim). AGT'nin canlı desteğine yazabilirsin

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı