Athlon X2 240 sistem yükseltme

  • Konuyu başlatan Jhas
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 405

Jhas

Hectopat
Katılım
31 Ocak 2017
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar şuana kadar hep dizüstü kullandım. Daha çok LOL, CS-GO gibi oyunlar oynamaktayım. Şu ana kadar hep ısı konusunda problemler yaşadım. En kaliteli laptop soğutucularını kullanmama rağmen 100 derecenin altına inmedi CPU ısım. En son ödevimi hallederken bir anda fanımın durduğunu fark ettim ve laptopum kapandı bu bardağı taşıran son damla oldu. Bundan sonra masaüstüne küçük bir geçiş yaptım 300 liraya kapanan tanıdık bir internet kafeden bir masaüstü bilgisayar aldım ve bunun üzerinde bir kaç oynama yapmak istiyorum fakat gerçekten bu konularda hiç bir bilgim yok. Şuan LOL ve CS GO kaldırıyor bilgisayar ve sıkıntı yaratmıyor ama yeni çıkan oyunlara da bir el atmak günlük işlerimi biraz daha hızlı halletmek için nerden hangi yükseltmeleri yapmam lazım? Yardım ederseniz çok sevinirim.
Şuan PC durumu:

-Anakart: ASUS M4A78-AM
-İşlemci: AMD Athlon X2 240 2.8 GHz
-Ekran Kartı: Nvidia GT 730
-RAM: 8 GB

Bütçe 1000 liraya kadar çıkabilir. Şuan yapacağım yükseltmeler beni Ağustos ayının sonuna kadar götürsün teknik bir aksaklık çıkmasın yeterli olacaktır. Aynı zamanda PC ilk açıldığında sanki dizel araba çalışıyor gibi bir ses geliyor bunun sebebi nedir aydınlatırsanız sevinirim.
Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı