"Audio format not supported in" hatası

ertugrulkurt_01

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm USB'deki filmi açtığım zaman ilk başta sorun olmuyor 1 saatini izledikten sonra "Audio format not supported in" hatası veriyor. Daha önce olmamıştı ve 2.0 USB de açılıyor fakat diğer 2.4 USB'de açtığım zaman oluyor bu bazen de filmi açmıyor TV yeniden başlıyor. Ne gibi hata çözüm lazım? Ses çıkışını Avidemux uygulaması ile değiştirdim gene aynı. Şu an sadece 2 tane filmde oluyor USB NFT mi o formla biçimlendirildi sonra film attım içine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla TV'den izlemeye çalışıyorsunuz doğru mu? Eğer durum böyleyse, bazı TV'ler USB seçiyor resmen. Farklı bir marka USB ile denediniz mi?
Evet denedim 5 saatlik filmi açıyor sorun yok bazı filmleri açmaya çalışıyorum TV yeniden başlıyor kimisinde audio format not supported in hatası alıyorum TV USB destekliyor 3.0 bile taktım sorun yoktu 1 saat oynatıyor sona o lanet hatta çıkıyor

Eski USB'de sorunsuz calisiyorsa yukarida da dedigim gibi bazi USB'ler ile uyumluluk sorunu yasiyor olabilir. Benim bir tane Samsung akilli televizyonum var. O da böyle sacma sorunlar cikarabiliyor.
Ama işte film mi bozuldu anlamadım şimdi Voli diye animasyon filmi var eski USB de sorunsuz izliyordum yeni USB ye attım gene izledim sonra bu hatayı verdi bende tekrar eski USB ye attım onda da sorun yaşatı internet baktım ses çıkışını stereo yapın düzelir diyor peki USB seçiyor ise şu an yüzüklerin efendisini izliyorum sorun yok anlamadım ya sonradan oldu yeni USB Atınca karışık bir şey

Technopat Haberler

Geri
Yukarı