Ausbildung eğitimi nasıl alınır?

Hocam dil okey de asıl gerisi zor bence. Yani gir internette ilanlara başvuru yap filan e tanıdık olmayınca zibilyon tane madde koyuyorlar. Evlilik işi mantıklı olabilir senin için.

Hocam evlenmekte istemiyorum internetten başvuru yapacağım dil zaten şansınız yüzde 80 arttırıyormuş.

Hocam evlenmekte istemiyorum internetten başvuru yapacağım dil zaten şansınız yüzde 80 arttırıyormuş.
Anladım. Ben açıkçası illa Almanya değil Ama genel olarak yurt dışında üniversite okumayı düşünüyordum sonra bayağı bir araştırmanın sonucu fiyatları gerçekten çok pahalı mesela Hollanda Kanada falan. Almanya'da ücretsiz olması cezbetti ama herkes çok zor olduğunu söylüyor bende öyle düşünüyorum açıkçası. Ausbulding şu anlık daha mantıklı geliyor ama şartları bana uyuyor mu bilmiyorum hocam sertifika falan yok bende...

Anladım. Ben açıkçası illa Almanya değil ama genel olarak yurt dışında üniversite okumayı düşünüyordum sonra bayağı bir araştırmanın sonucu fiyatları gerçekten çok pahalı mesela Hollanda Kanada falan. Almanya'da ücretsiz olması cezbetti ama herkes çok zor olduğunu söylüyor bende öyle düşünüyorum açıkçası. Ausbulding şu anlık daha mantıklı geliyor ama şartları bana uyuyor mu bilmiyorum hocam sertifika falan yok bende...

Hocam bir YouTube'da bir arkadaş anlatıyordu kendisi yazılımcı ama şansına yol işlerinde iş bulmuş kendisinin anlattığı birçok kişi istedigi bölümü bulamadığı için geri dönüyormuş. bir daha da iş bulamıyormuş.

Hocam bir YouTube'da bir arkadaş anlatıyordu kendisi yazılımcı ama şansına yol işlerinde iş bulmuş kendisinin anlattığı birçok kişi istedigi bölümü bulamadığı için geri dönüyormuş. bir daha da iş bulamıyormuş.
Hocam yazıdan anlayamadım istediği bölümü bulamadı derken üni mı yoksa iş içinmi diyorusun

Birde Ausbildunga sen benim için ne dersin tavsiye eder misin sertifikam filan yok ama alınır

Son düzenleme:
Hayır hocam aksine avantaj ausbildung zaten mesleki okul sizin için iyi bir şey bu.

Hocam merhaba 2 yıllık ön lisans aşçılıktan sonra başvurmak istiyorum maaş alacağım için sperrkonto lazım mı ve tecrübemin olması bana başvuruda avantaj sağlar mı?

Anladım. Ben açıkçası illa Almanya değil ama genel olarak yurt dışında üniversite okumayı düşünüyordum sonra bayağı bir araştırmanın sonucu fiyatları gerçekten çok pahalı mesela Hollanda Kanada falan. Almanya'da ücretsiz olması cezbetti ama herkes çok zor olduğunu söylüyor bende öyle düşünüyorum açıkçası. Ausbulding şu anlık daha mantıklı geliyor ama şartları bana uyuyor mu bilmiyorum hocam sertifika falan yok bende...

Almanya'da üniversite okuma işi çok zor Türkiye'ye göre çok değişik sistemleri var sistem seni tamamen okuldan soğutma üstüne ausbildung çok daha mantıklı.

Hocam merhaba 2 yıllık ön lisans aşçılıktan sonra başvurmak istiyorum maaş alacağım için sperrkonto lazım mı ve tecrübemin olması bana başvuruda avantaj sağlar mı?

Almanya'da üniversite okuma işi çok zor Türkiye'ye göre çok değişik sistemleri var sistem seni tamamen okuldan soğutma üstüne ausbildung çok daha mantıklı.

O biraz konsolosluğa ve ausbildung da alacağınız maaşa bağlı muhtemelen istemezler ama kesin cevap için bir danışmanlık şirketinden bilgi almanızı öneririm ve evet tecrübenizin olması size artı katar.

Katılıyorum. Peki hocam Ausbildungda üni şartı yok değil mi sen on lisans filan demişsin de. Ben şuan lise diplomasini yeni alıyorum.

Aslında Almanya'da üniversite türleride var zorluk olarak değişiyor normal üniversiteler hochschule diye geçer akademik odaklı bir de fachhochschule var bu da bizdeki 2 yıllık ünilerin oradaki hali gibi ama tam da değil yani uygulamalı bilimler üniversitesi olarak geçiyor hochschule ye göre daha pratik eğitim içeriyor yani mesela informatik okuyorsunuz diyelim hochschule daha çok matematik fen dersleri üzerine oluyor fachochschule daha çok kodlama üzerine oluyor bir de ausbildung var ama ausbildung bir üniversite değil meslek okulu diğer 2'si bildiğimiz üniversite.

Katılıyorum. Peki hocam ausbildungda üniversite şartı yok değil mi sen on lisans filan demişsin de. Ben şu an lise diplomasini yeni alıyorum.

Hayır ausbildung için lise diplması yetiyor tabii eğer orada okuyacağınız bölümü burada 2 yıllık okursanız başvuruda bir + olur hem de orada okurken zaten bildiğiniz şeyler olacağı için rahat olur ama illa üniversite gibi bir şartı yok ausbildungun normal üniversitelere hochschule, fachochschule vs bunlar içinde YKS puanı gerekli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı