Aya Gidildi Mi Gidilmedi Mi?

  • Konuyu başlatan Simo Hayha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 9B
Bencede gidilmedi çünkü ay ve dünyada bulunan radyasyon kuşakları çok kuvvetli şuan ki olanaklarla bile zor gözüküyor.
 
Aya gidildiğini kanıtlamak için belgesel bile yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam. E, peki ABD Ay'a gitmedi, e SSCB neden hiç ses çıkarmadı peki bu işe? Eğer böyle bir şey olma ihtimali olsaydı ilk itiraz eden, gidilmediğini kanıtlamaya çalışmaz mıydı Rusya?
 
Bulamaszin ama Mythbusters diye bir televizyon sovu var. Yaklasik 13 yildir efsane-mit testediyorlar. Bununla ilgilide bir bolum cektiler. Senin dediklerinin hepsi test edildi. Hatta nasa bile ussune davet etti gelin gorun diye. Sonuc:Gidildi.

Simdi uzayda yasanan garip olaylarla ilgili baska bir televizyon sovu daha var onu da izliyim yazarim buraya. Tabi benim dedigim mythbusters bolumlerini internette bulamazsin Turkce olarak keza direk bolum numarasi yok ama internette arat.

Eger boyle konulara merakin varsa eve d-smart baglatin. Yaklasik 9-10 tane bilim kanali var.
 
Bencede gidilmedi. Çünkü büyük deliller var ve birçok iddia var. Tıpkı 19 Eylül'deki ikiz kulelerin yıkımı gibi...
O olaya yeralti nukleer bombasi neden oldu. Abd o zamanlar yeni yapilan binalarin yikimi icin bu bombayi zorunlu tutuuordu bir sebepten. Aradtirmavilar da bunu teyit etti. Anlatmak cok uzun surer. D-smartda yine belgeselini izlemistim. Adamlarin ulusal kanallari neler yayinliyor :)
 
Bana göre gidildi tüm o olayların açıklaması var bayrak vs. Ruhi Çenet'in bu konu ile ilgili videosu var. Şimdi niye gitsinler ki. Yakında gidilecek ve zaten üs kurulacak.

Ali Çimen'in bir kitabı var Edwin Buzz Aldir ile röportaj yapılmış. Ben de bu röportajla inandım. Kitabın adı Tarihi Değiştiren Keşifler.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı