Ayasofya'da, Atatürk'e lanet okundu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen hala ne arıyon burada. Sana vatandaşlığını biletini verdim.

Uçağın kalkacak birazdan Suudi Amerika'ya yetiş ona.
İnşallah bir gün İslam ile yönetilen düzgün bir devlet olurda giderim. Seni de beklerim oraya.
Yazınızdan bile beslediğiniz kini ve düşmanlığı görebiliyorum. Bu kadar sinir size yansır.
Aynen, yanıldığını anladığın zaman karşılaşırız. 🤣 🤣
Bak dalgana yiğidim. Ahirette karşılaşacağız.

Ne desem bilemedim. Cumhurbaşkanı güç bulunca çok değişti.

İnşallah bir gün İslam ile yönetilen düzgün bir devlet olurda giderim. Seni de beklerim oraya.
Yazınızdan bile beslediğiniz kini ve düşmanlığı görebiliyorum. Bu kadar sinir size yansır.

Bu devirde bulabilirsen bul ve kendin gibi şeriat isteyenleri al yanına kafamız rahatlar.

İnsanları 2 dakikada dinsiz etmek ne kadar kolaymış. Helal sana bozma bu çizgini devam böyle. Bu kafayla en sonunda düşünmeye yeteneğini kaybedeceksin.

Hata amacı belli olan adamlara laf anlatmamda. Siz atanızın izinden gidin. Ben peygamberimin izindeyim.

Mahşer gününde atanızla görüşürsünüz. Allah size hidayet eylesin.
Peygamber'in yolundan gitmek için Ata'ya lanet okumaya gerek yok. Zaten Peygamber'in izinden giden, kimseye lanet okumaz. O lanet okuduğunuz ata insanlar dinlerini okusun, öğrensinler diye kuran'ı çevirtmiştir. Atatürk sadece şeriatin karşısında durup laikliği savunmuştur. 80ler 90'lardaki gibi insanların dinini yaşamasına engel olmayı değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı