Atatürk'e hakareti bildirdim

• Konuyu başlatan Vexra
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 4.992
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Vexra

Decapat
2-3 ay önce birini ihbar etmiştim az önce polis aradı ve tanıyıp tanımadığını sordu. Şahsi şikayet edecek misiniz dedi, evet dedim. Evinize kağıt gelecek, birkaç kere adliyeye gidersiniz dedi. Tam olarak ne olacak? Daha önce hiç dava işleriyle uğraşmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben makam ve mevki konusunda söyledim. Herhangi birini savunmuyor ve desteklemiyorum. Eleştirirken hakkında konuşulan kişinin Cumhurbaşkanı olduğunu unutmamak gerekiyor. Benim kendi düşüncem bu saygı gösterirsiniz göstermesiniz orası size kalmış.

Hakaret etmekle eleştirmek ayrı şeyler. Sosyal medyada veya muhalif gazetelerde biraz ağır eleştirmek veya halkın bilmediği gizli olayları söylemek cumhurbaşkanına hakaret oluyor.
Halkın bilmediği olaylar derken bunun gibi şeyler mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hakaret etmekle eleştirmek ayrı şeyler. Sosyal medyada veya muhalif gazetelerde biraz ağır eleştirmek veya halkın bilmediği gizli olayları söylemek cumhurbaşkanına hakaret oluyor.
Hocam Recep Tayyip Erdoğan'ın eleştirilecek çok yanı var. Ben şahsen ülkemizi yönetmesini istemiyorum. Ancak hakaret edilmesini de doğru bulmuyorum.

Halkın bilmediği olaylar derken bunun gibi şeyler mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet bu ve bunun gibi arka plandaki gizli anlaşmalar filan.
Hocam Recep Tayyip Erdoğan'ın eleştirilecek çok yanı var. Ben şahsen ülkemizi yönetmesini istemiyorum. Ancak hakaret edilmesini de doğru bulmuyorum.
Bende hakaret edilmesini doğru bulmuyorum zaten ama eleştiri hakaret edilmeden yapılabiliyor zaten şuan cumhurbaşkanına hakaretten yargılananların çoğu hakaret ettiklerinden değil ya eleştirdikleri için ya da dışarda olması istenmedikleri için hapisteler.

Kişiye değil makama saygı göstermek gerekiyor zaten. Sonuçta halkın oyuyla gelinen bir makam.

Cimer'e başvuru yaptın sanırım. Normaldir seni aramaları gidip gelirsin birkaç kez.
Atatürk'ü koruma kanunu var, internette sıradan birine küfür etmeye benzemez bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortada bir yanlışlık var. Bende çok ettim ama senin dediğin gibi adliyeye gitme falan yok. Zira bu kamunun davası. Sen sadece suçu bildiriyor ihbar ediyorsun. Zaten %90 bulamıyorlar ya da karşısı inkar ediyor benim hesabım değil ya da internet ortak vs.
Hocam bana polis gözaltına alacağız dedi. Sana tebligat mı dedi bir şey gelebilir dedi onu tam hatırlamıyorum, birkaç kez gidebilirsin dedi. Bende bilmiyorum bir şey gelirse giderim.
Ben şahsen bir şey çıkacağına inanmıyorum. Hakaret cumhurbaşkanına olsa ihbar olmadan polis basar evi ama.
Bana gözaltına alacağız dedi ama ben de fazla bir ceza yiyeceğini sanmıyorum.

Son düzenleme:
Cimer'e başvuru yaptın sanırım. Normaldir seni aramaları gidip gelirsin bir kaç kez.
Atatürk'ü koruma kanunu var, internette sıradan birine küfür etmeye benzemez bu.
Cimere degil EGM ihbara yazdım ya da ihbarweb.gov.tr ikisinden biri çünkü ben ilk başta cimere yazdim bir şey yapmadılar ilgili makam biz değiliz dediler.
Düzeltme: Şimdi baktım bana ihbarweb.gov.tr ye başvurun demişler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı