AYT Edebiyat nereden çalışılmalı?

Hocam sağ olun öneriniz için. Sizce sıfırdan başlayacak biri için uygun mudur bu kamp. Sizin düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir? Rüştü hocayla bir yere kadar geldim gerekiyorsa değişelim ama konuları farklı bir işleyişte ilerletmiş kampında onu nasıl yaparım bilmiyorum.
Hiç yazar-eser ezberledin mi? EA mısın?

Hocam hem hızlı geçiyor ayrıntılı anlatmıyor. Hem de not kitabındaki notlar aşırı detaylı ve bazı sorulması imkansız yazar ve eserlerden bahsetmiş.
Kesinlikle hızlı geçiyor buna katılıyorum. gitmiştim bir de soru bankasını almıştım kampın. Ancak Fena değil hoca değiştirsem de bitirebileceğim bi kitap kalın denemez.

Hiç yazar-eser ezberledin mi? EA mısın?
Hayır iki senedir mf'de okuyan birisi olarak başladım. çok temel kavramlarda bile eksikliklerim var tamamlamaya çalışıyorum. Hedefim aşırı yüksek de değil kendime de güveniyorum.

Yani sınav tecrübesi olan yakınlarımın önerisi üzerine de yazar eser için kart hazırlayacağım yakın zamanda çünkü henüz ezberlere başlamadım. şu an dediğim gibi o kampın 21.günündeki konudayım.

Hocam sağ olun öneriniz için. Sizce sıfırdan başlayacak biri için uygun mudur bu kamp. Sizin düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir? Rüştü hocayla bir yere kadar geldim gerekiyorsa değişelim ama konuları farklı bir işleyişte ilerletmiş kampında onu nasıl yaparım bilmiyorum.

Bu kamp + limit çözdüm bana yetti. Sıfırdan başlayacaksan programa günü gününe uyarsan üzerinede hızlı tekrar videoları izlersen senin içinde iyi olur. Bu kanalı önerme sebebim; hem videoları uzun değil hem de ders dinlerken sıkılmıyorsun.

Bu kamp + limit çözdüm bana yetti. Sıfırdan başlayacaksan programa günü gününe uyarsan üzerinede hızlı tekrar videoları izlersen senin içinde iyi olur. Bu kanalı önerme sebebim; hem videoları uzun değil hem de ders dinlerken sıkılmıyorsun.
anlıyorum. konular bitsin zaten hemen ben de soru bankasını bitirip denemelere abanacağım mecbur. Sizce bu Rüştü hocanın kampı bitip mi başlamalı (devam edersem yaklaşık 1 ay gibi bitiririm diye düşünüyorum) yoksa şimdiden rüştüyü bırakıp buna geçmeli miyim?

anlıyorum. konular bitsin zaten hemen ben de soru bankasını bitirip denemelere abanacağım mecbur. Sizce bu Rüştü hocanın kampı bitip mi başlamalı (devam edersem yaklaşık 1 ay gibi bitiririm diye düşünüyorum) yoksa şimdiden rüştüyü bırakıp buna geçmeli miyim?
Hocam açıkçası ben Rüştü hocanın anlatımını sevmiyorum bir şey diyemem.

Anlıyorum. Konular bitsin zaten hemen ben de soru bankasını bitirip denemelere abanacağım mecbur. Sizce bu rüştü hocanın kampı bitip mi başlamalı (devam edersem yaklaşık 1 ay gibi bitiririm diye düşünüyorum) yoksa şimdiden rüştüyü bırakıp buna geçmeli miyim?

Hocam vakit kaybetme. Bu kampı bitir sonra rüştü hocanın videoları var ınları izle boşluk doldurma, yazar eser vb.

Hocam vakit kaybetme. Bu kampı bitir sonra rüştü hocanın videoları var ınları izle boşluk doldurma, yazar eser vb.
evet hocam görünen o ki bu rüştü hocanın kampı bize uygun değil salıyorum ve emek taştan'ın kampına baslıylorum hızlıca. Siz de mi bu sene gireceklerdensiniz?

Son düzenleme:
Evet hocam görünen o ki bu rüştü hocanın kampı bize uygun değil salıyorum ve emek taştan'ın kampına baslıylorum hızlıca. Siz de mi bu sene gireceklerdensiniz?

Evet hocam ama ben kimden baslasam tekrar karar veremedim. Emek hocanın kitabı yok PDF'te silinmis tekrar yazıyorum diyordu ama ne zamana yazacak bilmiyorum. Bir de aklıma şey takıldı kendi kanalında oynatma listesi var ama bir de 1 ay önce falan başka kanalda başlamış edebiyat anlatmaya ama 20.videoda galiba yarıda bırakmış hatta onun kitabı da var. Neden böyle olmuş anlamadım.

Evet hocam ama ben kimden baslasam tekrar karar veremedim. Emek hocanın kitabı yok PDF'te silinmis tekrar yazıyorum diyordu ama ne zamana yazacak bilmiyorum. Bir de aklıma şey takıldı kendi kanalında oynatma listesi var ama bir de 1 ay önce falan başka kanalda başlamış edebiyat anlatmaya ama 20.videoda galiba yarıda bırakmış hatta onun kitabı da var. Neden böyle olmuş anlamadım.
Öncelikle kolay gelsin hocam ikimize de. şöyle ki ben o 47 günün ilk videosunu izledim. anlatım fena değil ama ne pdf ne kitap var dediğiniz gibi. Valla ben usandım araştırmaktan midem bulandı iyice o hoca mı bu hoca mı diye yeter harbiden. Şimdi bu kampı izleyip kendi notumu kendim ala ala ilerleyeceğim hem yazarak daha verimli olur diye düşünüyorum kendimce. vaktimi alacak orası ayrı. Varsa başka öneriniz yine beklerim ben de yine bilgilendirme yaparım herhangi bir şey keşfedersem vs. iletişim halinde kalabiliriz.

Ha bir de bu 47 günün 43.gününden sonrası yok ben onu anlamadım yükleyecek mi yüklemeyecek mi iyice sinir oldum şunları araştırmaktan.

Yorumlarda kamp bitti vs yazmışlar bitirmiş herhalde kavrayamadım ben :D

Öncelikle kolay gelsin hocam ikimize de. Şöyle ki ben o 47 günün ilk videosunu izledim. Anlatım fena değil ama ne PDF ne kitap var dediğiniz gibi. Vallahi ben usandım araştırmaktan midem bulandı iyice o hoca mı bu hoca mı diye yeter harbiden. Şimdi bu kampı izleyip kendi notumu kendim ala ala ilerleyeceğim hem yazarak daha verimli olur diye düşünüyorum kendimce. Vaktimi alacak orası ayrı. Varsa başka öneriniz yine beklerim ben de yine bilgilendirme yaparım herhangi bir şey keşfedersem vs. iletişim halinde kalabiliriz.

Ha bir de bu 47 günün 43.gününden sonrası yok ben onu anlamadım yükleyecek mi yüklemeyecek mi iyice sinir oldum şunları araştırmaktan.

Yorumlarda kamp bitti vs yazmışlar bitirmiş herhalde kavrayamadım ben :D

Hocam çok iyi anlıyorum sizi benim de midem bulandı ve bir de ben aşırı kararsız bir insanım o yüzden çok arada kaldım ama bende Deniz Hoca'dan çalışacağım. İsterseniz sosyal medya hesabı verebilirsiniz iletişim halinde daha kolay kalırız. Eğer yok derseniz buradan cevap vermeye her zaman hazırım. Bu arada siz yazar esere nasıl çalışmayı planlıyosunuz? Detaylı anlatırsanız mutlu olurum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı