Ayyıldız tim için yazılmış şiirler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şakadır umarım. Kanka biri hacker grubu biri ülke la ülke. Koca ülke bildiğin ülke. Hayvan gibi ülke 90 milyon insanın yaşadığı ülke ya.
Anlamadım hocam? ben bu amaçla dedim Anonymous Türkiye ile mi vakit harcayacak?

Şakadır umarım. Kanka biri hacker grubu biri ülke la ülke. Koca ülke bildiğin ülke. Hayvan gibi ülke 90 milyon insanın yaşadığı ülke ya.
Anonymous bir hacker grubu değil aktivist bir topluluktur. Hacker grubu diyebilmeniz için insanların birbiriyle irtibatı olması gerekir. İnsanlar hep beraber hareket ederler fakat birbirleriyle alakası yoktur. İnternet sitelerine ddos saldırıları yaparak çökertirler. Anonymous her ne kadar şu anda çok aktif olmasa bile döneminde 100 milyondan fazla insan Anon adı altında aktivistlik yapmıştır. 2008 yılındaki kadar etkin olsalar şu pandemi günlerinde sağlam sunucusu olan ülke bırakmazlar. Türkiye ile neden uğraşacaklar deyip geçmeyin. Türkiye'de AKN'nin kaldırılması için BTK ve Türk Telekom gibi yerlere saldırılar yaparak çoğu insanın internetinin kısa süreli de olsa kesilmesine sebep olmuşlar ve Türk Telekom 200 milyon TL'ye yakın zarar etmiştir. Zaten kurallardan birisi de "Her birey özgürce interneti kullanmalıdır" olarak belirlenmiştir.

Anonymous bir hacker grubu değil aktivist bir topluluktur. Hacker grubu diyebilmeniz için insanların birbiriyle irtibatı olması gerekir. İnsanlar hep beraber hareket ederler fakat birbirleriyle alakası yoktur. İnternet sitelerine DDoS saldırıları yaparak çökertirler. Anonymous her ne kadar şu anda çok aktif olmasa bile döneminde 100 milyondan fazla insan anon adı altında aktivistlik yapmıştır. 2008 yılındaki kadar etkin olsalar şu pandemi günlerinde sağlam sunucusu olan ülke bırakmazlar. Türkiye ile neden uğraşacaklar deyip geçmeyin. Türkiye'de AKN'nin kaldırılması için BTK ve Türk Telekom gibi yerlere saldırılar yaparak çoğu insanın internetinin kısa süreli de olsa kesilmesine sebep olmuşlar ve Türk Telekom 200 milyon TL'ye yakın zarar etmiştir. Zaten kurallardan birisi de "her birey özgürce interneti kullanmalıdır" olarak belirlenmiştir.

Kaynak verebilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı