Birazdan ay yıldız fotoşopu yapılmış aiden pearce veya kapşonlu adam profil fotoğrafı kullanan kişilerin saldırına uğrayabilirsin.
Onların klavyesi varsa bizim de Allah'ımız var.
Son düzenleyen: Moderatör:
Birazdan ay yıldız fotoşopu yapılmış aiden pearce veya kapşonlu adam profil fotoğrafı kullanan kişilerin saldırına uğrayabilirsin.
Lamer kavramının anlamını bildiğinize emin misiniz? Yaptıklarını söyledikleri çoğu şey sadece "iddia"dan ibaret. Bir kısmı da doğru olmadığına dair kanıtlar var.Neden böyle hacklediği sitelere erişim sağlanamıyor kanıt nedir?
Wikipedia'da hack olaylarına baktım bunlar yalan mı?
Eki Görüntüle 1298826
Bir yeri hacklemiş olmak gerçekten hepsinin iyi olduğu anlamına gelmez. Şöyle düşün biri gidip Technopat'taki herkes çok bilgili dese ve kanıt olarak 3-5 kişiyi öne sürse sence haklı olur mu? 500 kişi var arada 3-5 iyi hacker var diye hepsine iyi demek, sosyaldeki 3-5 üyeyi gösterip tüm sosyal PC konusunda bilgili demek gibi bir şey.
Dostum hackledik dedikleri siteleri kendileri açıp hacklemiş gibi gösteriyorlar haberin olsun. Bir aekadaş bunun hakkında video paylaşmıştı Youtube'da ararsan bulursun.Neden böyle hacklediği sitelere erişim sağlanamıyor kanıt nedir?
Bir yeri hacklemiş olmak gerçekten hepsinin iyi olduğu anlamına gelmez. Şöyle düşün biri gidip Technopat'taki herkes çok bilgili dese ve kanıt olarak 3-5 kişiyi öne sürse sence haklı olur mu? 500 kişi var arada 3-5 iyi hacker var diye hepsine iyi demek, sosyaldeki 3-5 üyeyi gösterip tüm sosyal PC konusunda bilgili demek gibi bir şey.
RedHack'e itiraz edenin konuyla ilgisinden şüphe duyarım zaten.Ayyıldız Team dişe tırnağa değecek hiçbir hack olayına karışmamıştır, lakin Red hack adında bir grup vardı 2012 yıllarındaydı yanılmıyorsam içişleri bakanlığını hackleyip milletin trafik borçlarını silmişti.
Haber kaynağına ulaştım, 2007 de olmuş olay.Hacker'lar ceza sildi
İstanbul Emniyet MüdürlüÄü internet sitesini 'hack'leyen bir grubun trafik cezalarını sildiÄi ileri sürüldüwww.birgun.net
2013 yılında tekrar borç silme işine koyulmuşlar, buda başka bir haber kaynağı.
Redhack'e itiraz edenin konuyla ilgisinden şüphe duyarım zaten.
Link?Dostum hackledik dedikleri siteleri kendileri açıp hacklemiş gibi gösteriyorlar haberin olsun. Bir aekadaş bunun hakkında video paylaşmıştı Youtube'da ararsan bulursun.
Wikipedia'da hack olaylarına baktım bunlar yalan mı?
Eki Görüntüle 1298826
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.