Fifacı İcardi
Decapat
Motor daha hafif bir araç. Araba başkasını
Motorda hatalı bir karar bence. O da en az 20 olmalı.
Motor 21 olmalı minimum ama araba kontrolle 16 ya düşürülebilir.
Motor daha hafif bir araç. Araba başkasını
Motorda hatalı bir karar bence. O da en az 20 olmalı.
Motor çok hızlanmıyor ve daha hafif bir taşıt. Bence motorun da yaşı arttırılmalı zaten.Hocam diyorsunuz ya b sınıfı ehliyet için en az 20 şu anda 16 yaşında bir birey A1 ehliyetini alıp istedigi gibi otobana çıkabiliyor
Araba için neden aynısı olmasın?
Anlamadım.Hep Tofaşçılar Civic'ler Focuslar var.
Motor çok hızlanmıyor ve daha hafif bir taşıt. Bence motorun da yaşı arttırılmalı zaten.
Anlamadım.
Motor 21 olmalı minimum ama araba kontrolle 16 ya düşürülebilir.
Araba 16 olmalı hocam bence. Ama motor en az 21.2 side en az 22'ye çıkarılmalı diye düşünüyorum. Sadece kanıtlanabilir özel durumlar için 18 yaş uygun olmalı.
Cennetlik.16 yaşında bir çocğun altına 250 yapan araba verirsen ne olur düşündün mü hiç?
Hocam, sadece serseriler değil. Gerçi yaşı ileri sürücülerde aynı şeyi yapıyor ancak trafik kuralları dinlenmiyor, sinyal yok, şerit takibi yok, sol şerit nedir bilmiyorlar. Bunun için aslında hep sistem değişmeli diyorum.Trafikteki serserilerden bahsediyorum hocam.
Araba 16 olmalı hocam bence. Ama motor en az 21.
Hocam, sadece serseriler değil. Gerçi yaşı ileri sürücülerde aynı şeyi yapıyor ancak trafik kuralları dinlenmiyor, sinyal yok, şerit takibi yok, sol şerit nedir bilmiyorlar. Bunun için aslında hep sistem değişmeli diyorum.
Hocam araç güvenliyse yaş düşürme neden olmasın ki.Dostum bana aynı şeyi yazarak bir yere varamazsın.![]()
Onlar serseri kategorisinde ben genel sürücülerden bahsettim. Eğitimde eksiklik var yani.Hayvan gibi makas atan da var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.