B450M S2H sistemde elektriksel/donanımsal input lag var

rene26

Hectopat
Katılım
27 Ocak 2021
Mesajlar
4
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar,

Direkt konuya geçiyorum. Yeni bilgisayar topladım ancak mouse input lagım var. İnternetten gerek Türkçe gerek yabancı tonla araştırma yaptım sorunumu çözemedim, nereden baksanız 20 kere format atmışımdır (neredeyse her Windows sürümünü denedim editli dahil) 5-10 kere de BIOS'tan tonla ayar denedim kasayı söktüm tekrar kurdum sonuç yok.

Yabancı forumlarda prizin topraklı olmaması sonucu input lag yapabileceğini yazmışlar topraklı çoklu priz aldım gene sonuç yok. Ayrıca topraklamayla alakalı olsa diğer bilgisayarımda da bu sorun olurdu, 144Hz monitör HDMI + DisplayPort denedim gene sonuç yok. Anlayacağınız yapmadığım şey neredeyse kalmadı. Problemin donanımsal olduğunu düşünüyorum, yardımcı olursanız sevinirim. (3 ayrı mouse denedim SteelSeries Rival 100 - 110 SteelSeries 3 Wireless)

Sistem.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
İşlemci: AMD Ryzen 7 3700X 8-Core
Ekran kartı: GTX 1650.
8 GB RAM


(Bu şekilde Valorant immo3 300rr'a kadar çıktım artık gerçekten çok fazla zorlanıyorum, mouse çok tutarsız sanki buzun üzerinde oynuyormuşum gibi geliyor)
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı