B650M-R anakartta sıvı soğutucu pompa girişi yok

Hasan islamoğlu

Zeptopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS Dual RTX 4070 Super 12GB
AMD Ryzen 5 7500F İşlemci
ASUS Prime BB650M-R Anakart
XPG Lancer 16GB 6000MHz DDR5 Ram
Kingston NV3 1TB NVMe PCIe 4.0
Aigo DRX70 MESH 750W 80+Kasa Bronz Kasa
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yükleme gibi durumlarda sistem anlık yüke girdiği için ısı da anlık yükselir ve bu anlık ısı yükselmesini dizginlemek için de tüm fanların birden coşup, ısıyı dizginledikten sonra yavaşlamaya başlar. Yani her şey sistem ısınızla alakalı. Isıyı üreten de sisteme binen yüktür.

Hocam bayağı rahatsızlık veriyor düzeltemez miyim?

Genel Markalar PrimeX PX-4847 Argb Rgb Çoklayıcı, RGB 3 Pin 11 Port 5V Sata Power Güç Fan Çoklayıcı, Şerit RGB Hub Fiyatı, Yorumları - Trendyol hocam şöyle bir fan çogaltıcı buldum sana da lazımdı sanırım hoş duruyor ve fiyatı uygun iş görür mü sence.
Hocam bu ARGB Led çoğaltıcı sadece. Fanların ışıklandırması için yani eğer fanlarnız ARGB özelliğine sahipse ve kontrolcü veya anakart çıkışlarınızın sayısı yetersiz ise bu çoğaltıcı kullanılaibliyor.

Hocam bu ARGB LED çoğaltıcı sadece. Fanların ışıklandırması için yani eğer fanlarnız ARGB özelliğine sahipse ve kontrolcü veya anakart çıkışlarınızın sayısı yetersiz ise bu çoğaltıcı kullanılaibliyor.

Hocam şu an fanların çalısmasıyla alakalı bir problemim yok sadece ARGB ısıklar çalısmıyor kabloyu takacak yerim yok çünkü.

Hocam şu an fanların çalısmasıyla alakalı bir problemim yok sadece ARGB ısıklar çalısmıyor kabloyu takacak yerim yok çünkü.
O zaman size çoğaltıcı değil kontrolcü gerekli.

Bu çoğaltıcıyı ben de kullanıyorum ve eğer fanlarınız ARGB ise sıkıntısızca kullanabilirsiniz.

Hocam ben SYS fana taktım pompa kablosunu CPU fana ise normal fanlarımı taktım.
Şu an çalışıyor soğutmamız aynı.

Hocam benim sıvı sogutma bloğunun üstünde ayna var bildigin bu normal mi? Normalde orada ARGB bir logo olması gerekmiyor mu?

Son düzenleme:
Eğer ARGB'sini doğru bağlayabildiysen ve uygulamadan da aydınlatmayı açtıysan logo görünür.

Hocam pompa kablosu CPU fana bağlı,
ARGB'leri ve radyatör fanlarını senin önerdiğin çogaltıcıya taktım, radyatör fanlarının ARGB'leri çalışıyor, uygulamadan kastın anakart uygulaması mı?

Evet ana kart uygulaması. Eğer 5v 3pin ARGB başlığını diğer ARGB donanımlarla aynı yere taktıysan ve oraya takılı diğer ledler yanarken pompanınki yanmıyorsa ya yerine tam oturmamıştır ya da pompa ledinde arıza vardır. Daha önce ledi 12v RGB led girişine takmayı denemiş olaiblir misin? 12v'a takınca ledler bozulur çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı