Baba için iOS vs Android

Bütçe
35000
@doctorhouse Bence kendisine çaktırmadan sorsanız iyi olur veya öğrenseniz. Benim babam mesela IOS'un arayüzüne hiçbir türlü adapte olamıyor, bu yüzden Android taraftarı. Bilgisizde diyemem, aktif olarak yazılımlar kullanıyor işi gereği.
Genede belli bir yaştan sonra kafa almıyor bazen.

Şahsen Samsung S serisi bir model alıp geçerdim.
Şu an tatilde kendisi soramıyorum maalesef tatil dönüşü de doğum günü oluyor. Kendim android telefondan ios telefona geçince büyük bir çağ atlaması yaşadım. Bana daha kaliteli ve kullanışlı geldi. Babama da öyle gelir diye düşünüyorum. Öneriniz için teşekkürler. Sizce iphone 13 ve S24 FE arasında hangisi onu uzun yıllar götürür?

Şu an tatilde kendisi soramıyorum maalesef tatil dönüşü de doğum günü oluyor. Kendim android telefondan ios telefona geçince büyük bir çağ atlaması yaşadım. Bana daha kaliteli ve kullanışlı geldi. Babama da öyle gelir diye düşünüyorum. Öneriniz için teşekkürler. Sizce iphone 13 ve S24 FE arasında hangisi onu uzun yıllar götürür?
S24 FE.

iPhone 13 normalde S22 rakibi bir cihaz. Eski nesil oyüzden güncelleme ömrüde daha az olacaktır ve donanım olarakta daha zayıf doğal olarak. 2021 çıkışlı cihaz sonuçta.
S24 FE ise 2024 çıkışlı.

S24 FE.

iPhone 13 normalde S22 rakibi bir cihaz. Eski nesil oyüzden güncelleme ömrüde daha az olacaktır ve donanım olarakta daha zayıf doğal olarak. 2021 çıkışlı cihaz sonuçta.
S24 FE ise 2024 çıkışlı.
Haklısınız hocam öneriniz için teşekkürler.

S24 FE.

S24 FE ise 2024 çıkışlı.
S24 plus ve FE arasinda çok bir özellik farkı var mı hocam ?

16e almayacaksaniz iPhone dusunmeyin derim. 35K butceyle de ben sahsen Honor 400 Pro oneririm.

Hocam Honor 400 Pro otistik iPhone Pro Max'e benziyor. Yine de öneriniz için teşekkürler.

Hocam Honor 400 Pro otistik iPhone Pro Max'e benziyor. Yine de öneriniz için teşekkürler.

Hocam babaya alacaksin zaten tasarimi ne yapacaksin. Islemcisi yillarca goturecek performansa sahip olsun, arayuzu sacmalamasin, bataryasi iyi olsun, ekran ortalama uzeri olsun, kamera bir yere gittigi zaman fotograf cekmek istediginde pisman etmesin yeter.

S24 plus ve FE arasinda çok bir özellik farkı var mı hocam ?
-S24 Plus 1440P ekrana sahip, FE ise 1080P.
Parlaklık ve ekran koruması olarakta bi tık üstte S24 Plus.

-S24 Plus 45W, Fe ise 25W hızlı şarj destekli.
Aralarında 200mAH batarya farkı var.

-S24 Plus Exynos 2400 kullanıyor, FE ise 2400e. Aynılar ama 2400e'nin frekansı bi tık kısılmış. Pekte önemli değil doğrusu.

-Ana kameraları aynı ama yardımcı kameralar olarak S24 Plus'ın kullandığı lensler daha iyi. Ön kamera olarakta farklı lens kullanıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı