Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün hocam.Efenim forumda daha evvel "erkek bebek isim önerisi" diye konu açmıştım. Çok şükür bebişimize kavuştukBenim ve eşimin ailesi şehir dışında ve salgın dolasıyla gelemediler maalesef
![]()
Ben de sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. İsteyen herkese bu duyguyu yaşamak nasip olsun inşallah
![]()
Bende öyle olmasını isterim umarım dünya çocuklar için daha güzel bir yer olurHocam bir de şey söylemek isterim ben lütfen çocuğunuzu bu yaşlarda eline tableti telefonu vererek büyütmeyin. Sokakta oynasın güzel arkadaşları olsun onlar da çok önemli sonra ileride çok fark ediyor çünkü.
Sokağa çıkması değil de kitap vermeleri daha doğru olur. Sokak pek de iyi bir yer değil artık.Hocam bir de şey söylemek isterim ben lütfen çocuğunuzu bu yaşlarda eline tableti telefonu vererek büyütmeyin. Sokakta oynasın güzel arkadaşları olsun onlar da çok önemli sonra ileride çok fark ediyor çünkü.
Salgın olmasaydı adettendir mevlüt okuturdum ama salgın var. Sizlerle uçururuz artık 40'nı![]()
![]()
Bana mı sordunuz hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.