- Makaleler
- 1
Kendisine aşık olduğunu ve bir kere öpmek karşılığında soruları çözebileceğini söyle. Sapık olabilirsin. En fazla ailenin yüz karası deyip silahla yaralarlar. Ama sorun temelli çözülür.
Sence babası ona katılacak olsa gelip buraya bunu yazar mı? Belli ki sorunu var ki yazmış arkadaş burayaNormal ve kararlı bir şekilde insanların hakkına girmek istemiyorum deyin babanızın size katılacağını düşünüyorum.
Sınavlar dün bitmiş olması lazım.Evet sorum bu, daha önce hiç görmediğim bir akrabam bu hafta Online açık öğretim sınavları olacakmış. Sülale grubunda konu açıldıktan sonra babamda fizik ve matematiği benim çözmemi istedi. İşin saçma tarafı hanımefendi derslerine çalışmak yerine ailesiyle beraber şehir dışında geziyor. Ne yaparak bundan kurtulmalıyım?
Evet sorum bu, daha önce hiç görmediğim bir akrabam bu hafta Online açık öğretim sınavları olacakmış. Sülale grubunda konu açıldıktan sonra babamda fizik ve matematiği benim çözmemi istedi. İşin saçma tarafı hanımefendi derslerine çalışmak yerine ailesiyle beraber şehir dışında geziyor. Ne yaparak bundan kurtulmalıyım?
3. dönem sınavları 3 temmuz ile 7 temmuz arasıSınavlar dün bitmiş olması lazım.
Normal ve kararlı bir şekilde insanların hakkına girmek istemiyorum deyin babanızın size katılacağını düşünüyorum.
Şey sorcam sizin aileden kimse demiyor mu o da kendi oturup çözseymiş ailesiyle tatile gitmeyiverseymiş diye? (eğer konuyu yanlış okumadıysam öyle)3. dönem sınavları 3 temmuz ile 7 temmuz arası
Normalde babam çözerdi ama bu aralar işleri yoğun olduğu için benim çözmemi istedi
psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum malum Türkiye'deyiz ama mecbur çözücezAllah başka dert vermesin, şunun için buraya kadar gelmişsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.