Babam bana çok baskı yapıyor

Hd6850

Hectopat
Katılım
9 Ekim 2020
Mesajlar
2.437
Makaleler
2
Çözümler
4
Arkadaşlar, ben bir fen lisesindeyim. Bundan dolayı çok çalışmam için baskı yapıyorlar. Mesela babama Instagram'dan GTA 5 RTX moda benzer bir video gösterdim ve çok güzel göründüğünü söyledim fakat babam bani ani bir şekilde senin oyunla işin yok ders çalışacaksın dedi ve kavga ettik. Arkamdan iki saat söylendi. Hayır yani babam cahil bir insan da değil, kendi kendini çok iyi yetiştirmiş bir insan fakat oyun konusuna gelince cahil numarası yapıyor. Hele canlı derslerim bitiyor hemen “dersine geç”, dinleniyorum diyorum dinlenemezsin diyor. R baskı ile yönetiyor beni. Letgo üzerinden alış satış yapıyorum, babam satamazsın diyor. Neden diyorum, satamazsın dedim diyor. Arkadaşımla konuşuyorum, geliyor kapat diyor. Daha açalı 2 saniye olmuş babama karşı çıkıyorum bu sefer beni dövmeye başlıyor bir süre sonra. Bu durumdan 5 yıldır muzdaribim. İlk kez buraya yazıp içimi döküyorum inşallah sizi sıkmamışımdır.
 
Benzer olaylarını görmüştüm ama sizinki bir başkaymış. Babanızın yanında asla oyundan bahsetmeyin çünkü bu tür insanlar çocuklarının oyun oynamasını gereksiz bulurlar, ders çalışması için baskı yaparlar. Bu yüzden yanında oyun oynamayın ve bahsetmeyin. Arkadaşlarınızla bir süre irtibatı kesin, sonra siniri geçince konuşursunuz.
 
Benzer olaylarını görmüştüm ama sizinki bir başkaymış babanızın yanında asla oyundan bahsetmiyin çünkü bu tür insanlar çocuklarının oyun oynamasını gereksiz bulurlar ders çalışması için baskı yaparalar bu yüzden yanında oyun oynamayın ve bahsetmeyin arkadaşlarınızla bir süre irtibatı kesin sonra siniri geçince konuşursunuz.

Hocam diyorum deniyorum fakat olmuyor dersteyim koşarak yanıma geliyor benim oyun oynadığımı düşünüp beni yakalamaya çalışıyor.
 
Hocam diyorum deniyorum fakat olmuyor dersteyim koşarak yanıma geliyor benim oyun oynadığımı düşünüp beni yakalamaya çalışıyor.

Ben de aynı olayı yaşıyorum yani içeride kara borsa ticareti falan yaptığımı sanıyorlar herhalde geliyorlar kapıyı açıyorlar sonra hocanın sesi neden kısın diyalogları sıkıntılı şeyler yani.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı