Babam beni çok kırıyor

Katılım
8 Şubat 2021
Mesajlar
0
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Arkadaşlar babam çok sinirli birisi, sürekli bağırır. Ünive 11 ayım var, 11 ay içinde katil olabilirim. Mesela bugün yemek istemediğimi söyledim, "Beni germe!" diye bağırmaya başladı. Başka gün ders çalışmıyorsun diye bağırmaya başladı. Ben bir kız çocuğuyum ve bana ağzına... diyen birisi. Ne yapacağım, ne edeceğim? Ve bana hiç sevgi göstermediler. Ben üç ilaç kullanıyorum, üçü de antidepresan. Anksiyetem var, fibromiyaljim var. Hastayım kısaca.
 
KızlarSoruyor'da uzman arkadaşlar var. Orada anlat.
Orada saçma sapan cevaplar yazdılar adam akıllı yazan iki üç kişiydi
Sabretmek gerekiyor maalesef. Rasyonel takılmaya bak.
Ailede derdini paylaşabileceğin kimse yok mu? Anne, kardeş vs.
Varsa paylaşmanı tavsiye ederim.
Maalesef yok teşekkür ederim
 
Babanız ne iş yapıyor bilmiyorum ama belki maddi zorluklardan dolayı veya hayatın bu kadar zorlaştırıcı sebeplerle üzerine gelmesine gerilmiş bunu da size yansıtmış olabilir. Oturup uygun bir zamanda karşınıza alıp "baba beni şu konularda kırıyorsun bana biraz daha sakin davranır mısın, seni anlıyorum hayatın zorlukları seni de gergin bir insan olman konusunda zorluyor, fakat bende elimden gelirse sana evladın olarak saygı ve sevgimle destek olabilirim"der misin? Bu sözlerin karşısında sana sarılmaz ise o zaman bir problem vardır. Sevgilerimle.


Rahatsız mısın sen? Karşısında kendisini kesici ve yaralayıcı aletler ile savunacağı kişi Baba'sı... Saçmalamayın!
 
Troll tespit mesajima hosgeldiniz oncelikle, simdi ilk oncelikle konuyu paylasan kisinin adina bakiyoruz. "sevgigormemiskiz" bu kullanici adi Troll olma olasiligini kafadan %50 arttiriyor. "Yav ne alaka" mesajini yazdigina gore oranimiz %100'e cikmakta.

Kisacasi, 10 uzerinden 2 veriyorum. O da kiz olarak tanitmandan dolayi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı