@Enesuyan42 bugün halamin çocukları vs tatile gittiler beni de götüreceklerdi izin vermedi çalışacağız diye daha hayatımda hiç tatile gitmedim.
Paranızı veriyorsa o parayı biriktirip kendi işinizi kurmayı deneyebilirsiniz. Yada yetişkinler gibi konuşmayı deneyin.Hocam 20 yaşıma gireceğim Allah belasını versin bu adamın arkadaşlarımla gezmeye gittim pazar günü beni arıyor gel çalışacağız diye kaç defa yaptı bu olayı.
Hocam para lazım oldukça veriyor.
Paranızı veriyorsa o parayı biriktirip kendi işinizi kurmayı deneyebilirsiniz. Ya da yetişkinler gibi konuşmayı deneyin.
Bu konuyla ilgili hiç kendisiyle konuşmadın mı?
Ne diyor mesela sen konuşunca?Konuşmaktan anlamıyor ama kendisi ne sorsan 20 senedir çalışmıyor abimle biz çalışıyoruz kendi dünyayı gezdi.
Konuştum ama anlamıyor bu gunde tatile gidecektim akrabalirimin çocuklariya göndermedi gene.
Konuşmaktan anlamıyor ama kendisi ne sorsan 20 senedir çalışmıyor abimle biz çalışıyoruz kendi dünyayı gezdi.
Konuştum ama anlamıyor bu gunde tatile gidecektim akrabalirimin çocuklariya göndermedi gene.
Ne diyor mesela sen konuşunca?
Fabrika gibi bir yer ama her gün elimden kaç ton malzeme geçiyor yazık günah benim gezmeye eglenmeye hakkım yok mu?
Hocam 20 yaşında değil misiniz? İşi de öğrenmediniz mi? Ayrılın evden gidin kendiniz bir yerde çalışıp hayatınızı kurun. Belki lafta basit icraat olarak çok zor ama 20 yaşındaki adamı da yanında çalıştırıp eline azıcık harçlık veren kişiden de hayır geleceğini sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.