Babam beni zorla çalıştırıyor

Az kaldı zaten dövmeyi birak öldüreceğim.
Zaten kendi sıkıntılarimda var ölümü artık göze aldım.
Askerden gelmezsiniz olur biter. Ancak yine de öldüreceğim diyorsanız bu çözüm değil. Babanızın yanında gezemezsiniz evet ama hapis daha da kötü emin olun.

Az kaldı zaten dövmeyi birak öldüreceğim.
Zaten kendi sıkıntılarimda var ölümü artık göze aldım.
Oldu canım öldür sonra içeride yat bir güzel. Öldürmek çözüm değildir.
Çok kötü bir durumda isen zaten 20 yaşında imişsin gidebilirsin ben olsam orada 1 saniye durmam. Bir daha söylüyorum öldürmeyi düşünüyorsan aklından çıkar gençlik hatan olur sonra büyüyünce çok çekersin.

Bende çalıştım senin gibi. Hiç tatile gitmedim. Evlendim evimi ayırıp kendi işime baktım. Şimdi tatilime ailemle gidiyorum. Evlenene kadar sık dişini.

Bende çalıştım senin gibi. Hiç tatile gitmedim. Evlendim evimi ayırıp kendi işime baktım. Şimdi tatilime ailemle gidiyorum. Evlenene kadar sık dişini.

En mantıklısı asker de kalmak en azından cumartesi pazar tatilin var iznin vs var burada çalışacağıma orada ölürüm daha iyi.

Okumaya niyetin yoksa çalışacaksın. Okusan da çalışacaksın. Kendi işinde çalışıyorsun daha ne istiyorsun? Başkasının işinde çalışıp 3 kuruş için her gün fırça yersen anlarsın.

Okumaya niyetin yoksa çalışacaksın. Okusan da çalışacaksın. Kendi işinde çalışıyorsun daha ne istiyorsun? Başkasının işinde çalışıp 3 kuruş için her gün fırça yersen anlarsın.

Kardeşim mesele çalışmak değil sürekli bir insan calistirilmaz sen mesajları baştan sona oku bir istersen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı